Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Få offerter på din renovering från olika hantverkare

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Renovering

Att utföra en renovering kan ofta ge ett helt nytt liv åt ett hem. Det är ofta ett spännande och roligt projekt, men kan också vara omfattande vad gäller både tid och pengar. Därför är det extra viktigt att man känner sig trygg med de hantverkare och det byggföretag man valt för sin renovering.

På Offerta kan du enkelt jämföra olika byggfirmors kostnadsförslag, omdömen, referenser och behörigheter för att få en uppfattning om företaget är rätt för din renovering. Du tar emot offerter från max sex olika företag, men förbinder dig aldrig till att anlita någon.


  • Bra att veta inför renoveringen
    En större renovering i din bostad kräver en hel del planeringsarbete. Till att börja med måste du fundera på vad du vill ha utfört och vilket resultat du vill ha. Renoveringen börjar ofta med en dröm och ett mål – sedan gäller det att förvandla drömmen till verklighet. Att sätta upp en övergripande plan gör att du vet vilka olika typer av hantverkare som behövs för just ditt projekt. Detta kan sedan brytas ner i olika arbetsmoment och förvandlas till ett schema för vad som ska göras när. Ofta k
    Läs mer
  • Så fungerar rot-avdraget
  • Vad kostar en renovering av bostaden?

Kontrollerade företag
4 100
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
968 897

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

instättning av ljuddämpande tak 3.5 x 3.4 i Stockholm

Funkade bra, de kom när de skulle och gjorde det de hade sagt att de skulle göra. Mycket hjälpsamma med allt som rörde bygget.
— Niklas

Renovering av bostad i Malmö

Mycket proffsigt utfört arbete. Skickliga hantverkare. Bra dialog under arbetets gång. Kom i tid, gick i tid.
— Paul

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 2906 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag