Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Få offerter på din renovering från olika hantverkare

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


 1. 1. Beskriv vad du
  behöver hjälp med
 2. 2. Ta emot och jämför
  upp till 6 offerter
 3. 3. Välj företag
  och få jobbet gjort
Renovering
(Ex. kvm, omfattning, material, befintligt skick, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Renovering

Att utföra en renovering kan ofta ge ett helt nytt liv åt ett hem. Det är ofta ett spännande och roligt projekt, men kan också vara omfattande vad gäller både tid och pengar. Därför är det extra viktigt att man känner sig trygg med de hantverkare och det byggföretag man valt för sin renovering.

På Offerta kan du enkelt jämföra olika byggfirmors kostnadsförslag, omdömen, referenser och behörigheter för att få en uppfattning om företaget är rätt för din renovering. Du tar emot offerter från max sex olika företag, men förbinder dig aldrig till att anlita någon.


 • Bra att veta inför renoveringen
  En större renovering i din bostad kräver en hel del planeringsarbete. Till att börja med måste du fundera på vad du vill ha utfört och vilket resultat du vill ha. Renoveringen börjar ofta med en dröm och ett mål – sedan gäller det att förvandla drömmen till verklighet. Att sätta upp en övergripande plan gör att du vet vilka olika typer av hantverkare som behövs för just ditt projekt. Detta kan sedan brytas ner i olika arbetsmoment och förvandlas till ett schema för vad som ska göras när. Ofta k
  Läs mer
 • Så fungerar rot-avdraget
 • Vad kostar en renovering av bostaden?

Kontrollerade företag
4 000
Branscher
139
Offerter förmedlade
912 792

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Renovering av 40 kvm lägenhet på Södermalm

Jag har tidigare byggt hus från grunden, renoverat bade villor och lägenheter och har därför hyfsat stor erfsarenhet av att jobba med byggfirmor och hanterkare - men inget företag har varit lika bra som Bygg Vvs El Stockholm. De har skött allt bra, levererat I tid och hållit allt de lovat. Ett riktigt, riktigt bra företag!
— Björn

Renovering i lägenhet 70m2 i Solna

Jag och min sambo var mycket nöjda med Adora Services! De hörde av sig löpande med frågor som behövde besvaras. De hjälpte oss med transport av material och att köpa material vi inte visste behövdes till renovering. Väldigt nöjda och kommer anlita dem igen! //Helena
— Helena

Renovering av radhus 130 kvm i Täby

Renoveringen flöt på mycket bra. Byggarbetarna var flitiga och genomförde ombyggnationen precis enligt mina önskemål. Fakturabeloppet var på förväntat belopp utan överraskningar. Jag är mycket nöjd.
— Alina

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3905 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag