Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Jag vill inte bli kontaktad per telefon, hur gör jag?

Om du inte vill bli kontaktad per telefon kan du skriva det i "Beskrivning" när du gör en förfrågan. Skriv om du helst vill bli kontaktad per email, SMS eller chatt.

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Får jag ett färdigt kostnadsförslag efter att jag lagt ut mitt uppdrag?

Vi förmedlar enbart en första kontakt med ett företag. I många fall är upphandlingarna så komplexa att företagen måste få mer information än vad som kan ges via e-post och telefon och måste komma ut och göra en bedömning på plats för att kunna lämna offert.

Hur fungerar Offerta?

Du beskriver vad du behöver hjälp med t.ex. renovering, flytthjälp eller städning och skickar in ditt uppdrag som matchas med företag verksamma i den bransch och kommun du söker. Du blir sedan kontaktad av upp till sex företag som är intresserade av att utföra ditt uppdrag och du väljer själv vem du vill anlita för att utföra uppdraget.

Vilka företag kan ansluta sig till Offerta?

Vi kontrollerar alla företag som ansöker om att ansluta sig till Offerta. För att hjälpa dig att hitta ett tryggt och seriöst tjänsteföretag ställer vi följande krav:

  • Företaget ska vara godkänt för F-skatt

  • Företaget ska vara momsregistrerat

  • Företaget ska vara skuldfritt hos Kronofogden

Kontrollen genomförs i samarbete med Creditsafe i Sverige AB.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

När får jag svar från företag?

Vi läser alltid genom alla förfrågningar och arbetar effektivt för att du snabbt ska få hjälp. När vi publicerat ditt uppdrag matchas det med företag verksamma i den bransch och kommun du söker. Vanligtvis blir du kontaktad av intresserade företag inom några dagar från det att du gjort din förfrågan.

OBS! Tänk på att du måste bekräfta din e-postadress för att vi ska kunna publicera din förfrågan.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Så funkar det
Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.