Proffs, hitta nya kunder!

Vill du veta vad vi kan göra för ditt företag? Boka ett möte kostnadsfritt!

Så funkar Offerta
Thumbnail för explainervideo för företag - Så fungerar Offerta för företag
play-button
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.

Vilket abonnemang passar dig?

Se våra abonnemang och priser
936 398

har använt Offerta hittills

Branscher vi har uppdrag i

Bygg & renovering

Flytt & transport

Städning

Tomt & Markarbeten

Fastighet & BRF

Inredning & Arkitekt

Ekonomi & juridik

Webb, IT & Design

Behöver du guidning?

Boka en kostnadsfri demo

Bästa sättet att hitta nya kunder inom bygg, flytt och städ

Offerta är Sveriges största marknadsplats för tjänster och över 80.000 uppdrag inom bygg, flytt, städ, tomt, mark och flera andra kategorier förmedlas varje dag. Offerta är rikstäckande och finns i hela Sverige - från Malmö, Göteborg och Jönköping till Stockholm, Uppsala, Västerås och Umeå.

För företagare är Offerta ett effektivt marknadsföringsverktyg och smidigt sätt att hitta kunder och tusentals hantverkare, flyttfirmor och andra serviceföretag är anslutna till Offerta idag.
Förutom att du enkelt hittar nya kunder och uppdrag i din bransch direkt via vår app kan du också chatta med kunder, skicka digitala och proffsiga offerter samt presentera ditt företag med din digitala företagsprofil.

För kunder är det viktigt att du som företag har rätt behörigheter, kompetens, certifikat och försäkringar och dessutom bra omdömen och referenser från andra kunder. Som ansluten kan du enkelt samla in och visa upp omdömen, lägga till vilka försäkringar, certifikat och behörigheter du har, t.ex Våtrumsbehörighet eller Yrkestrafiktillstånd och få kunden att känna sig trygg med att anlita just din byggfirma, städfirma eller flyttfirma.

Självklart väljer du själv vilka uppdrag du vill besvara och kan handplocka uppdrag och kunder efter uppdragsstorlek, område, uppdragstyp och mycket mer och på så vis öka din omsättning, minska restider, fylla luckor och få ditt företag att växa på ett kostnadseffektivt och smart sätt.

Priset för företag att vara med i Offerta varierar och beror på vad för typ av bransch, uppdragsstorlek och område du är intresserad av. För att få reda på vilket paket som passar just dig och dina behov rekommenderar vi att du gör en intresseanmälan så kan vi hjälpa dig vidare.

Satsa på effektiv marknadsföring för ditt företag där du får kvalitativa leads och valuta för dina pengar, gå med i Offerta idag!