Press

Våra nyheter och pressmeddelanden uppdateras regelbundet i vårt pressrum på MyNewsdesk. Där hittar du också uppgifter till våra presskontakter, logga & bilder för nedladdning.

Offerta lanserar nytt kommunikationskoncept och går ut med kampanjen "Offerter you can't refuse"

4 juni 2024

Offerta.se lanserar nytt kommunikationskoncept framtaget med designbyrån Ny Studio. "Offerter you can't refuse" visualiseras med “övernöjda” kunder som fått offerter de inte kunnat motstå och för första gången får se sitt färdigrenoverade kök, sina nymålade väggar eller den nybyggda altanen. Kampanjen syns i digitala medier och kommer att höras i radio och på podcast i år.

Läs hela artikeln
Ljusning i sikte - större renoveringar på tapeten igen

14 maj 2024

Det ljusnar på renoveringsmarknaden. Siffror från Offerta.se visar att svenskarna väljer att investera årets rekordhöga skatteåterbäring i sina hem, renoveringsuppdragen som förmedlades under april månad har ökat med 14% jämfört med samma period förra året. De flesta inkomna projekten är större renoveringar som rör totalentreprenad, halventreprenad och om- och tillbyggnation.

Läs hela artikeln
Hemstädning fortsätter öka i lågkonjunkturen: störst skillnad hos mindre lägenhetsinnehavare

26 mars 2024

Under lågkonjunktur tenderar svenskarna att dra ner på kostnader, Offertas siffror visar dock en ny trend: Allt fler investerar i hemstädning, ökningen syns som mest bland mindre lägenhetsinnehavare.

Läs hela artikeln
Så renoverade svenskarna under 2023 - projekten som toppade listan

22 januari 2024

Topplistan över svenskarnas hemmaprojekt 2023 är här. Efter ett år präglat av ekonomisk motvind visar data från Offerta.se att svenskarna valde att satsa på kostnadseffektiva projekt. Trots det toppar badrumsrenovering listan. "Det kan bero på att det är en renovering som inte alltid går att skjuta upp - utan som snarare blir dyrare ju längre tid du väntar, säger Anna Bergius, VD Offerta

Läs hela artikeln
Offerta utser Sveriges bästa tjänsteföretag 2023

18 december 2023

Offerta har utsett 2023 års bästa tjänsteföretag. Baserat på framstående kundrecensioner och ett högt betygssnitt får hela 352 företag titeln “Årets kundfavoriter” - En siffra som visar på ett enormt engagemang och höga standarder. Priset "Årets Tjänsteföretag" går till Pribaltika Tjänster för andra året i rad.

Läs hela artikeln