Marknadsplatsen för tjänster

Vi är Sveriges största marknadsplats för köpare & säljare av tjänster. Sedan starten 2008 har vi hjälpt över 1 miljon svenskar att hitta hjälp till hemmet, bostadsrättsföreningen och kontoret.

Kvinna och man sitter i soffa i ett mysigt inrett vardagsrum och letar efter hantverkare i mobilen
51

Medarbetare

86

Miljoner kronor i omsättning 2021

Sveriges största marknadsplats

Offerta grundades med ambitionen att vara en enkel och smidig plattform för privatpersoner att snabbt hitta tjänsteföretag inom bygg, flytt och städning. Snabbt blev det också en enorm tillgång för företag att hitta uppdrag. Med över 48 000 positiva recensioner och en toppbetygssiffra på 95%, strävar vi efter att förbli det främsta valet för kunder som söker proffshjälp. I vår årskrönika för 2023 kan du läsa mer om hur Offerta formats till Sveriges största marknadsplats, vad som hänt sedan starten 2008 – och vad som är på intåg. Läs årskrönikan här.

Företagsplattformen Fortnox logotyp mot ljus bakgrund i jpeg

En del av Fortnox

Sedan i mars 2021 är Offerta en del av Fortnox (www.fortnox.se) vilket ger oss nya möjligheter att utveckla vår produkt vidare: En minst sagt spännande resa har precis påbörjats! Fortnox AB (publ) är en företagsplattform med målet att hjälpa företag att starta, växa och utvecklas – visionen är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. Med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är Fortnox ett nav för företagande i Sverige. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Offertverktyget Clings logotyp mot ljus bakgrund i jpeg

Offertmallar från Cling

I november 2022 blev även Cling en del av Fortnox-familjen, och sedan Q3 2023 är Cling integrerat i Offerta som ett nytt offertverktyg. I arbetet med att säkra uppdrag krävs det att företag kan skapa professionella offerter - genom Cling är det bland annat möjligt att individualisera offerterna, men det tillåter också företagen att följa offerten i realtid och se om den potentiella kunden har öppnat, om de har några synpunkter eller om de godkänt och signerat. Cling möjliggör en sömlös process för att skapa, skicka och spåra offerter och avtal direkt från Offertas plattform. Skaffa Cling idag på Cling.se!