Finns det uppdrag i hela Sverige?

Invånare över hela Sverige kan lägga upp sina förfrågningar på Offerta, från Ystad till Kalix. Däremot har vi som allra flest förfrågningar och uppdrag i större städer och allra flest i Stockholm, Göteborg och Malmö. Om du vill veta mer om antalet uppdrag i just din region kan du göra en intresseanmälan så hör vi av oss och berättar mer.

Jag funderar på att starta företag, kan ni hjälpa mig?

Så fort ditt företag är godkänt för F-skatt, är momsregistrerat och inte har några skulder hos Kronofogden kan du ansluta ditt företag till oss. Självklart kan vi berätta mer om hur tjänsten fungerar redan innan du har ett registrerat företag, i så fall är det bara att göra en intresseanmälan så hör vi av oss!

Jag vill säga upp mitt avtal eller abonnemang, hur gör jag?

Vad tråkigt att du inte vill vara ansluten till Offerta längre. Detta beror på vad för typ av abonnemang eller paket du har - har du årspaket behöver du maila in uppsägningen till info@offerta.se eller din kontaktperson. Men har du något av våra månadsabonnemang, Standard, Plus eller Pay as you go kan du säga upp ditt paket direkt i ditt inlogg under Mina sidor Mynt och abonnemang.

Vad ingår om jag ansluter mitt företag?

När du ansluter ditt företag ingår bland annat allt detta: Tillgång till inkommande uppdrag och kunder i den bransch och region du valt. En företagsprofil där du kan presentera ditt företag, ladda upp bilder, certifikat, försäkringar samt samla in och visa upp omdömen från validerade kunder. Ett digitalt verktyg där du kan organisera uppdrag och hantera dina leads på ett smart och effektivt sätt Ett digitalt offertverktyg - skapa och skicka offerter med automatisk läskvittens och rot- och rutavdragsjustering. En egen livechat så att du kan chatta med kunder och vinna jobb ännu snabbare. En egen personlig rådgivare som är med dig från start till slut och hjälper dig att använda tjänsten på rätt sätt samt gör allt för att du ska lyckas med oss. Lyckas du, så lyckas vi! Utöver finns även tillvalspaket som hjälper dig att stå ut och vinna ännu fler kunder, de kan du läsa mer om nedan. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda just dig och ditt företag är det bäst att göra en intresseanmälan så hör vi av oss!

Vad kan Offerta göra för mitt företag?

Offerta är Sveriges största sajt för att jämföra tjänsteföretag. Över 726.000 har använt Offerta för att hitta rätt företag till ett projekt i hemmet, sin bostadsrättsförening eller sitt företag. Kunderna beskriver sina projekt och vi matchar dem med erfarna företag. Varje år förmedlar vi över 80.000 uppdrag till företagare runtom i Sverige och hjälper dem att lyckas. Du som företagare väljer själv exakt vilken typ av uppdrag och vilken region du vill ta del av och kan på så vis få fler kunder och öka din lönsamhet. Uppdragen kan du se via dator, mobil eller app och du betalar bara för de uppdragen du vill besvara. Vi hjälper dig från start till mål och brinner för att hjälpa företag lyckas med sina företag!

Vad kostar det att ansluta mitt företag?

Beroende på hur många kunder du vill besvara per månad, i vilken region och inom vilken bransch kan du välja ett paket som passar just dig och dina behov. Du kan därtill välja vilka typer av uppdrag och uppdragsstorlek du är intresserad av. Du kan se ungefärliga priser via länken nedan men om du vill veta exakt är det alltså bäst att göra en intresseanmälan eller skicka emailadress, telefonnummer och organisationsnummer till oss här på chatten så hör vi av oss och berättar mer inom kort, självklart helt förutsättningslöst.

Priser
Vad krävs för att jag ska kunna ansluta mitt företag?

Vi genomför alltid en kontroll av samtliga företag som ansöker om konto hos oss. Följande krav ställs på samtliga företag innan de får ansluta sig till oss: Företaget ska vara godkänd för F-skatt Företaget ska vara momsregistrerat Företaget ska vara skuldfritt hos Kronofogden Kontrollen genomförs i samarbete med Creditsafe i Sverige AB.

Vem bestämmer priset på jobbet som utförs?

Du som företagare bestämmer själv priset på det jobb som ska utföras. Kunden väljer sedan vilket företag de vill ska utföra jobbet och kan jämföra offerter från upp till sex olika företag. Viktigt att veta är att priset inte är det viktigaste för kunderna - utan snarare att ni är pålitliga och kompetenta.

Så funkar det
Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.