Takläggning, Nytt orange tegeltak med tealfärgade fönsterkupor

Få offerter på takläggning

Hitta bra takläggare och takfirmor med toppbetyg. Jämför offerter och få rätt pris när du ska lägga om taket. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Bygg och renovering

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Planera ditt nya tak

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

63884
Förmedlade uppdrag

inom bygg & renovering senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Takläggning

Få hjälp med att hitta rätt takläggare och plåtslagare för din takläggning.
Att byta tak eller lägga nytt tak är ofta ett stort projekt som påverkar husets utseendet. Det är viktigt med kvalificerade företag som vet hur olika material ska hanteras när taket ska läggas. Kostnaden för att lägga om taket beror på vilken typ av tak du väljer, om du vill ha ett tegelpannor, betongpannor, plåttak, takshingel, papptak, skiffertak eller torv-och vasstak. Få upp till 6 offerter på takläggning genom att beskriva vilket typ av tak du vill lägga, om du vill lägga om hela taket eller endast reparera det som är skadat. Specificera också skicket på nuvarande tak och hur stort huset är. Du kan också få hjälp med en åtgärdsanalys och få hjälp med att välja ett material som passar din hustyp bäst. Det finns också möjlighet att installera ett solcellstak i samband med ett takbyte och renovering av taket. Jämför sedan företag genom att titta på prisförslag, omdömen, referenser och försäkringar innan du bestämmer dig.