Kvinna dukar fram mat i ett modernt kök med träluckor

Få offerter på köksrenovering

Hitta bra hantverkare med toppbetyg och rätt kunskap. Jämför offerter och få rätt pris när du ska renovera köket. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Bygg och renovering

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Så lyckas du med din köksrenovering

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

63884
Förmedlade uppdrag

inom bygg & renovering senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Köksrenovering

Funderar du på att renovera ditt kök? Köket är ofta hemmets hjärta och ett rum där vi tillbringar mycket tid. Vissa delar av ett köket slits också fortare än andra och kan behöva renoveras oftare. Köksrenoveringar är ofta stora projekt som kräver kvalificerad kunskap för att de ska bli bra. De innefattar olika typer av kompetenser såsom snickerier, byggnation, målning, rörarbeten och elarbeten. Därför är det viktigt att du hittar ett företag som du får förtroende för och som håller en hög kvalite på utfört arbete. På Offerta får du upp till 6 offerter från våra anslutna byggföretag som är specialiserade på köksrenovering. Enkelt, tryggt och gratis. För att kunna göra en bra jämförelse är det bra om du beskriver om du vill renovera ett befintligt kök genom att tex byta bänkskiva och måla luckor eller om du vill ha hjälp med att installera och montera ett nytt kök. Det kan också vara bra att specificera hur stort köket är och om det ska byggas på färdiga stommar eller från grunden. Ha också med om det finns någon tidsplan, ritningar eller andra omständigheter i köket. Jämför sedan offerter från företag genom att titta på omdömen, pris, referenser och yrkeserfarenhet och väl det företag som passar dig bäst.