20talshus i med målad fasad i pastell med spöjs och träfasad i gult

Få offerter på utvändig målning

Hitta bra målare och målerifirmor med toppbetyg. Jämför offerter och få rätt pris när du ska måla om fasaden. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Bygg och renovering

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Tips när du tecknar avtal med företag

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

63884
Förmedlade uppdrag

inom bygg & renovering senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Målning utvändigt

Vill du ha hjälp med att måla om utomhus? Oavsett om du ska måla om huset eller staketet så finns det inget som slår ett nymålat resultat. Men att måla om ett helt hus är inget litet jobb och kräver stor noggrannhet för att få ett bra resultat. Professionella målare besitter gedigen kunskap kring hur olika typer av fasader ska målas och behandlas för att du ska få ett hållbart resultat. På Offerta får du upp till 6 offerter från professionella målerifirmor som är redo att hjälpa dig. Enkelt, tryggt och gratis. Beskriv vad du behöver hjälp med, tex fasadmålning, målning av garage, friggebod, altanräcke eller staket. Specificera gärna hur stort området är som behöver målas är, vilket skick underlaget är i och om det är gammal färg som först behöver skrapas bort eller om det är material som behöver bytas ut. Jämför sedan måleriföretagen utifrån omdömen, pris, referens, yrkeskunnande och certifieringar.