Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta rätt snickare och andra hantverkare

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Bygg & Renovering

Här får du hjälp att hitta rätt hantverkare till ditt bygg- eller renoveringsprojekt. Vi matchar dina behov med snickare och andra kvalificerade entreprenörer i ditt närområde. Du får sedan upp till sex offerter från våra anslutna hantverkarföretag, enkelt, tryggt och gratis!

Spara både tid och pengar genom att beskriva dina behov för oss, gärna så utförligt som möjligt, så vidarebefordrar vi uppgifterna till de hantverkare som är bäst lämpade för uppdraget.

Vi tittar närmare på de kompetenser som behövs, projektets omfattning – som kan vara allt från enklare renovering till att bygga ut huset eller till och med bygga nytt hus – och matchar behoven med byggföretag som är anslutna till Offerta. Själv behöver du bara ta ställning till vilken entreprenör du vill anlita.Kontrollerade byggföretag
10 700
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
987 239

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Byte av altandörrar , 3 st i Skanör, Vellinge

Proffesionellt möte vid första besök. Bra överskådlig offert. Kort väntetid från beställning till start. Bra rådgivning och förslag på alternativa lösningar. Kvalitativt resultat. Kostnadsförslag hölls. Städade och fraktade bort avfall. Varma rekommendationer
— Torkel

Målning av fasad i Hörby

Målerifirman Peter Prahl är en professionell och kostnadseffektiv hantverkare. Lätt att komma i kontakt med, kommer och tittar på objektet och lämnar snabbt över en offert. Håller avtalad tid. Kort sagt, inget krångel men perfekt resultat. Rekommenderas å det varmaste.
— Christer

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3558 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag