Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta rätt snickare och andra hantverkare

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Bygg & Renovering

Här får du hjälp att hitta rätt hantverkare till ditt bygg- eller renoveringsprojekt. Vi matchar dina behov med snickare och andra kvalificerade entreprenörer i ditt närområde. Du får sedan upp till sex offerter från våra anslutna hantverkarföretag, enkelt, tryggt och gratis!

Spara både tid och pengar genom att beskriva dina behov för oss, gärna så utförligt som möjligt, så vidarebefordrar vi uppgifterna till de hantverkare som är bäst lämpade för uppdraget.

Vi tittar närmare på de kompetenser som behövs, projektets omfattning – som kan vara allt från enklare renovering till att bygga ut huset eller till och med bygga nytt hus – och matchar behoven med byggföretag som är anslutna till Offerta. Själv behöver du bara ta ställning till vilken entreprenör du vill anlita.Kontrollerade företag
10 600
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
968 206

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Byte av proppskåp & installera jordfelsbrytare i Göteborg

Bra utfört jobb (byte av proppskåp, omdragning av elkablar, byte av alla eluttag/kontakter samt installation av nya eluttag). Kom på utsagd tid. Priset blev enligt offert (med tillägg för sånt som kom till efter hand). Allt blev snyggt och funkar bra!
— Daniel

Målning Invändigt & Tapeter ca 90 kvm i Stockholm

En jobb mycket bra gjort! Vi hade köpt en lägenhet som gamla ägaren hade själv lagt tapet, golv osv. på ett dålig sätt. Nu är jag nöjd då Hasse är klar med allt punkligt och precis som lovat. Det var lätt att diskutera om hela jobbet med Hasse. Rekommenderar!
— Hareesh

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3696 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag