Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta rätt snickare och andra hantverkare

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort
Bygg & Renovering
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Bygg & Renovering

Här får du hjälp att hitta rätt hantverkare till ditt bygg- eller renoveringsprojekt. Vi matchar dina behov med snickare och andra kvalificerade entreprenörer i ditt närområde. Du får sedan upp till sex offerter från våra anslutna hantverkarföretag, enkelt, tryggt och gratis!

Spara både tid och pengar genom att beskriva dina behov för oss, gärna så utförligt som möjligt, så vidarebefordrar vi uppgifterna till de hantverkare som är bäst lämpade för uppdraget.

Vi tittar närmare på de kompetenser som behövs, projektets omfattning – som kan vara allt från enklare renovering till att bygga ut huset eller till och med bygga nytt hus – och matchar behoven med byggföretag som är anslutna till Offerta. Själv behöver du bara ta ställning till vilken entreprenör du vill anlita.Kontrollerade företag
10 300
Branscher
139
Offerter förmedlade
909 092

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Totalrenovering badrum ca 4kvm + 1,2kvm i Stockholm

Mycket professionellt bemötade av både kontaktperson och personal som ledde renoveringsarbetet. Oerhört välutfört arbete i våtrum, med raka linjer för plattsättningen genomgående i hela utrymmet. Aldrig varit i kontakt med en så kunnig hantverkare tidigare, verkligen imponerad.
— Nicklas

Renovering av radhus 130 kvm i Täby

Renoveringen flöt på mycket bra. Byggarbetarna var flitiga och genomförde ombyggnationen precis enligt mina önskemål. Fakturabeloppet var på förväntat belopp utan överraskningar. Jag är mycket nöjd.
— Alina

Byta 2 dimmers i Stockholm

Kan varmt rekommendera Djurstedts El, mycket hög servicegrad och trevligt bemötande. Inget verkar omöjligt för dessa, jag är verkligen supernöjd. Toppklass! /Louise
— Louise

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3590 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag