Hitta rätt byggfirma för om- och tillbyggnation

Om- & Tillbyggnation

En om- eller tillbyggnad är ofta ett omfattande projekt och kan se ut på många olika sätt. Vare sig det rör sig om en mindre utbyggnad eller en ombyggnation av större delar av ditt hem så kan du hitta rätt hantverkare på Offerta.
Du beskriver bara ditt projekt så noga du kan. Till exempel om du vill ha hjälp med projektledning och totalansvar av hela bygget eller endast hjälp med vissa delar, när du önskar att projektet ska påbörjas, och annan viktig information. Du tar sedan emot kostnadsförslag på din om- eller tillbyggnation från upp till sex olika företag. Jämför sedan enkelt de olika företagens omdömen, referenser och behörigheter på Offerta.se.

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

Sätt igång!

Välj företag och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Störst i Sverige

I över tio års tid har Offerta hjälpt företag och kunder att hitta varandra. Varje år förmedlas över 80.000 uppdrag i mer än 140 branscher.

6 200

Kontrollerade företag

28 924

Validerade omdömen

1 595 817

Skickade offerter

5 320

Användare per dag

Om- & Tillbyggnation i Göteborg
1 timmar
Rebeka Matukevica besvarade ett uppdrag
Om- & Tillbyggnation i Göteborg
5 timmar
Dawid Dudus besvarade ett uppdrag
Om- & Tillbyggnation i Göteborg
5 timmar
Irina Tikhonova besvarade ett uppdrag
Om- & Tillbyggnation i Göteborg
5 timmar
Srdan Savic besvarade ett uppdrag

Omtyckta av många

4.7
av 5

Omtyckta av många

Med hundratals positiva omdömen över flera olika plattformar får vi gång på gång bekräftat av både företag och kunder att vi är en trygg och omtyckt marknadsplats.

Få ditt företag att växa du med

Få tillgång till nya kunder varje dag. Tusentals företag använder Offerta för att öka sin omsättning, lönsamhet och för att få en roligare vardag.

Majarrbygg tog sig tid att förstå vad vi ville åstadkomma och kom med tips och synpunkter för att göra vår idéer ännu bättre. De var trevliga att ha att göra med samt lätta att nå via telefon, sms eller email. Arbetet utfördes på utsatt tid och blev jättefint, dessutom var de prisvärda. Bra!

Christian