Höstens it-detalj

2020-09-18


Lekfullhet, manchester, flirt med 70-talet och det unika föremålet är det vi letar efter för att sätta pricken över i:et på höstens inredning. Att gå på loppis, fynda second hand eller hitta den där handgjorda saken som gör just ditt hem speciellt är något 5 Offerta-ansluytna inredare vet all om när vi frågar dem om höstens it-detalj.

Vad kommer bli höstens it-detalj?

Bloggbilder-2
Foto:Lagerlings & Wrede

DCID AB - Sabina Dubberöd
Icke perfekta vaser och ljuslyktor med lekfulla strukturer, former och färger.

Bloggbilder11-3
Foto:Wrede
Camilla Fürst Inredning AB - Camilla Fürst
Prydnadssaken. Den där som inte fyller någon funktion utan bara ÄR. En skulptur eller ett föremål som du hittar på en loppis som inte går att sätta definiera, men du gillar den

Bloggbilder8-2
Foto:Ellos & Rum99
Homestyling.se - Charlotta Hülphers - Inredning & Stylistchef
Manchester tror vi kommer göra stor comeback och blir hetare än sammet 2020. Det är fint att blanda med andra material som står i kontrast till den mjuka manchestern som till exempel blanka och hårda material. Designklassiker och vintagemöbler som står för hållbarhet kommer också vara väldigt trendigt 2020.

2-54-2
Foto:Francos Corner
Francos Corner - Johanna Franco Cereceda, grundare
Keramik i organiska former eller skulpturer, ser det överallt, även de massproducerade presenterar lustiga former och vinklingar på krukor, koppar, ljusstakar m.m.

trender52-1
Foto:Historiska hem
Styling Karen van Os - Karen van Os - Inredare
Det unika! En produkt där man kan berätta historier om dess ursprung och väcker en känsla och engagemang. Den perfekta filten att krypa upp under i soffan. Den ska vara båda mjuk och omfamnande och falla i smaken rent estetiskt. Terracotta, i form av skulpturer, enorma krukor och vackra urnor och kandelabrar.

Vill du ha hjälp av en inredare för att få ett mer personligt hem? Ibland kan man behöva proffesionell hjälp för att få klart allting där hemma och det kan vara svårt att veta var man ska börja på egen hand. Kanske behöver du hjälp med nya tapeter, en snickare som platsbygger en hylla eller en inredare som kan knyta ihop detaljerna?

Hitta hjälp av proffsen hos Offerta genom att lägga in en offertförfrågan här.

Tuva
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig