Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Här hittar du tapetserare och målare

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Målning Invändigt & Tapeter

Genom Offerta får du tryggt, enkelt och gratis kontakt med duktiga målare och tapetserare som hjälper dig att tapetsera och måla om rum eller kanske ge köket ett lyft genom att måla om dina köksluckor.

Att tapetsera eller måla om ett helt rum på egen hand är självklart möjligt men om du vill säkerställa ett snabbt och effektivt arbete där mönsterpassning och färg blir helt rätt är det ofta säkrast att anlita en bra tapetserare eller målare för jobbet.

Kom i kontakt med professionella målare och tapetserare på Offerta. Beskriv ditt behov och få offerter från kontrollerade företag inom några dagar.


  • Att tänka på när du anlitar en målarfirma
    Att måla om kan ta en halvdag, flera dagar eller flera veckor beroende på vad du ska göra. Även ett mindre jobb kan ta flera dagar beroende på eventuella underarbeten och färgens torktid. Oavsett om du ska måla om flera rum eller bara göra en fondvägg så är det bra att planera arbetet i god tid och ha lite framförhållning innan du kontaktar en målare. Här går vi igenom några saker som är bra att tänka på när du anlitar en målare och detaljer du bör ta med i din offertförfrågan för att få så rät
    Läs mer
  • Så fungerar rot-avdraget
  • Vad kostar det att måla om eller tapetsera?

Kontrollerade företag
3 100
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
967 563

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Målning Invändigt & Tapeter ca 90 kvm i Stockholm

En jobb mycket bra gjort! Vi hade köpt en lägenhet som gamla ägaren hade själv lagt tapet, golv osv. på ett dålig sätt. Nu är jag nöjd då Hasse är klar med allt punkligt och precis som lovat. Det var lätt att diskutera om hela jobbet med Hasse. Rekommenderar!
— Hareesh

Målning & tapetsering i lägenhet 70m2 i Linköping

Vi är otroligt nöjda med jobbet ARO Renew AB har genomfört. Det vi framför allt vill framhålla var deras vilja att fixa det så bra som möjligt.
— Oscar

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3523 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag