Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Här hittar du tapetserare och målare

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


 1. 1. Beskriv vad du
  behöver hjälp med
 2. 2. Ta emot och jämför
  upp till 6 offerter
 3. 3. Välj företag
  och få jobbet gjort
Målning Invändigt & Tapeter
(Ex. kvm, material, befintligt skick, behövs slipning, finns färg/tapeter, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Målning Invändigt & Tapeter

Genom Offerta får du tryggt, enkelt och gratis kontakt med duktiga målare och tapetserare som hjälper dig att tapetsera och måla om rum eller kanske ge köket ett lyft genom att måla om dina köksluckor.

Att tapetsera eller måla om ett helt rum på egen hand är självklart möjligt men om du vill säkerställa ett snabbt och effektivt arbete där mönsterpassning och färg blir helt rätt är det ofta säkrast att anlita en bra tapetserare eller målare för jobbet.

Kom i kontakt med professionella målare och tapetserare på Offerta. Beskriv ditt behov och få offerter från kontrollerade företag inom några dagar.


 • Att tänka på när du anlitar en målarfirma
  Att måla om kan ta en halvdag, flera dagar eller flera veckor beroende på vad du ska göra. Även ett mindre jobb kan ta flera dagar beroende på eventuella underarbeten och färgens torktid. Oavsett om du ska måla om flera rum eller bara göra en fondvägg så är det bra att planera arbetet i god tid och ha lite framförhållning innan du kontaktar en målare. Här går vi igenom några saker som är bra att tänka på när du anlitar en målare och detaljer du bör ta med i din offertförfrågan för att få så rät
  Läs mer
 • Så fungerar rot-avdraget
 • Vad kostar det att måla om eller tapetsera?

Kontrollerade företag
2 900
Branscher
139
Offerter förmedlade
909 083

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Målning Invändigt i rum, ca 32m2 i Nyköping

Målningen utfördes mycket professionellt, snabbt och noggrant. Bemötandet var det allra bästa. Stort tack från Gunnel
— Gunnel

Målning och spackling av väggar och tak ca 40 kvm i Stockholm

Lasse var både trevlig och professionell. Målning blev bra. Jag har redan rekommenderat Kobolt måleri till vänner som letade efter målare.
— Andrea

Sprutlackering av köksluckor & lådfronter i Stockholm

Snabb återkoppling med offert, enkel hantering och superfint resultat! Bra också att man kan lämna in själv och monterna upp/ner om man vill komma ner i pris. Toppenbemötande och mycket god service. Kommer nyttja JC Renovering igen. Kan verkligen rekommenderas! :0)
— Camilla

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4089 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag