Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Här hittar du tapetserare och målare

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


 1. 1. Beskriv vad du
  behöver hjälp med
 2. 2. Ta emot och jämför
  upp till 6 offerter
 3. 3. Välj företag
  och få jobbet gjort
Målning Invändigt & Tapeter
(Ex. kvm, material, befintligt skick, behövs slipning, finns färg/tapeter, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Målning Invändigt & Tapeter

Genom Offerta får du tryggt, enkelt och gratis kontakt med duktiga målare och tapetserare som hjälper dig att tapetsera och måla om rum eller kanske ge köket ett lyft genom att måla om dina köksluckor.

Att tapetsera eller måla om ett helt rum på egen hand är självklart möjligt men om du vill säkerställa ett snabbt och effektivt arbete där mönsterpassning och färg blir helt rätt är det ofta säkrast att anlita en bra tapetserare eller målare för jobbet.

Kom i kontakt med professionella målare och tapetserare på Offerta. Beskriv ditt behov och få offerter från kontrollerade företag inom några dagar.


 • Att tänka på när du anlitar en målarfirma
  Att måla om kan ta en halvdag, flera dagar eller flera veckor beroende på vad du ska göra. Även ett mindre jobb kan ta flera dagar beroende på eventuella underarbeten och färgens torktid. Oavsett om du ska måla om flera rum eller bara göra en fondvägg så är det bra att planera arbetet i god tid och ha lite framförhållning innan du kontaktar en målare. Här går vi igenom några saker som är bra att tänka på när du anlitar en målare och detaljer du bör ta med i din offertförfrågan för att få så rät
  Läs mer
 • Så fungerar rot-avdraget
 • Vad kostar det att måla om eller tapetsera?

Kontrollerade företag
3 000
Branscher
139
Offerter förmedlade
926 204

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Målning 30 kvm i Täby

Jag beställde målning av ett stort vardagsrum och hall (tak, väggar, snickerier, hallen behövdes även bredspacklas). Arbetet påbörjades på en måndag och allt var klart på torsdag kväll. Killarna gjorde ett mycket fint jobb. Jonas pratar bra svenska, det var lätt att kommunicera. Jag kommer att anlita Smart Expert igen.
— Edina

Målning och bredspackling i Enskede

Flexibla målare målade om 3 rum hemma hos mig. Det blev jättebra resultat och då ingick bredspackling av en del väggar. De kom punktligt och och avslutade jobbet på utsatt tid. Jäg är supernöjd med deras arbete och rekomenderar dem varmt!
— Ann

Målning Invändigt & Tapeter i Nacka

Vi fick målat i flera rum, tapet på ett par väggar samt nya dörrfoder och är jättenöjda! Trevliga, snabb offert, prisvärda vad vi kunde bedöma, flexibla, bra utfört arbete på utsatt tid och offerten stämde! Kan varmt rekommenderas! /Lena
— Lena

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3594 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag