Vad trappan gör för ditt hem

2017-03-20


Vad trappan gör för ditt hem

En trappa som är på plats funderar man sällan över, men det är ju faktiskt en av de största ”möblerna” vi har i våra hem. Det finns hur många olika sorters trappor som helst och vid första anblick kan det verka svindlande, vilken ska man välja? En trappa kan fungera både som en källa till praktiska lösningar och ett riktigt snyggt designinslag och visst är det väl härligt? En så stor och betydande möbel som kommer i oändligt många variationer.

Vad trappan gör för ditt hem

I valet av trappa kan man fundera på tre saker:

1. Funktion

Är det barn som ska gå i trappan så går säkerheten först. Kanske kan det vara en idé att lägga en matta i trappan så att det blir lättare att få fotfäste. Ska äldre använda den är ett rejält och stabilt räcke det som bör prioriteras.

Vad trappan gör för ditt hem Vad trappan gör för ditt hem Vad trappan gör för ditt hem

2. Plats

Spiraltrappor är platseffektiva och väldigt snygga, men de väcker också en del uppmärksamhet. En trappa med inbyggd förvaring kommer ta mer plats av den totala ytan, men är också otroligt praktisk.

Vad trappan gör för ditt hem Vad trappan gör för ditt hem Vad trappan gör för ditt hem Vad trappan gör för ditt hem

3. Design

En trappa sätter verkligen stämningen för resten av rummet och spelar en större roll än vad man kanske först tänker sig. En riktigt snygg trappa kan höja värdet på hela bostaden eller villan samtidigt som det skapar ett personligt uttryck.

Vad trappan gör för ditt hem Vad trappan gör för ditt hem Vad trappan gör för ditt hemVad behöver du hjälp med?

Offerta mig