Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta arkitekter nära dig

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort
Arkitekt & Inredning
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Arkitekt & Inredning

Offerta hjälper dig att hitta rätt arkitekt eller inredare. Berätta för oss vad du behöver så matchar vi dina behov med arkitekter eller inredningsexperter i ditt närområde. Du får därefter offerter på just ditt uppdrag från upp till sex olika företag, helt kostnadsfritt!

Vi förmedlar kontakt med specialister som utför alla typer av uppdrag inom arkitektur och inredning – från homestyling till exempelvis konstruktionsritningar för ansökan om bygglov.

Du förbinder dig inte till något och slipper att kontakta företagen var för sig. Vi hjälper dig att spara tid, men du väljer naturligtvis själv vilken inredare eller arkitekt du vill anlita.Kontrollerade företag
700
Branscher
139
Offerter förmedlade
927 900

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Konstruktionsritning: Bärande väggar + tak i Ekerö

Enkel och bra offert. Snabb respons på email och tele, även kvällar/helger. Tog snabbt fram beräkningar på 7 balkar till vår villa vilket var väldigt tacksamt då vi som vanligt var i tidsnöd för att få fram alla handlingar till kommunen. Rekommenderas!
— Jonas

Inredning/möblering av lägenhet 88 kvm i Malmö

Ett bra team med märkbart goda kunskaper. Lyssnade noga på mig som kund vad jag var ute efter och presenterade ett väl utarbetat förslag som levde upp till mina förväntningar. Kan rekommenderas.
— Jimmie

Konstruktionsritning för villa i Värmdö

Raymond på CeDesign har varit strålande i sitt bemötande, han har varit lösningsfokuserad, lyhörd och kommer med bra idéer till lösningar som man själv inte har tänkt på. Vi är mer än mycket nöjda med hans arbete. Och kan varmt rekommendera CeDesign.
— Peeter

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3716 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag