Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta arkitekter nära dig

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Arkitekt & Inredning

Offerta hjälper dig att hitta rätt arkitekt eller inredare. Berätta för oss vad du behöver så matchar vi dina behov med arkitekter eller inredningsexperter i ditt närområde. Du får därefter offerter på just ditt uppdrag från upp till sex olika företag, helt kostnadsfritt!

Vi förmedlar kontakt med specialister som utför alla typer av uppdrag inom arkitektur och inredning – från homestyling till exempelvis konstruktionsritningar för ansökan om bygglov.

Du förbinder dig inte till något och slipper att kontakta företagen var för sig. Vi hjälper dig att spara tid, men du väljer naturligtvis själv vilken inredare eller arkitekt du vill anlita.Kontrollerade företag
800
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
969 553

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Konstruktionsritning: Bärande väggar + tak i Ekerö

Enkel och bra offert. Snabb respons på email och tele, även kvällar/helger. Tog snabbt fram beräkningar på 7 balkar till vår villa vilket var väldigt tacksamt då vi som vanligt var i tidsnöd för att få fram alla handlingar till kommunen. Rekommenderas!
— Jonas

Inredning/möblering av lägenhet 88 kvm i Malmö

Ett bra team med märkbart goda kunskaper. Lyssnade noga på mig som kund vad jag var ute efter och presenterade ett väl utarbetat förslag som levde upp till mina förväntningar. Kan rekommenderas.
— Jimmie

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3148 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag