Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta arkitekter nära dig

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Vad behöver du hjälp med?

Välj uppdragstyp
Postnr. eller kommun
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Arkitekt & Inredning

Offerta hjälper dig att hitta rätt arkitekt eller inredare. Berätta för oss vad du behöver så matchar vi dina behov med arkitekter eller inredningsexperter i ditt närområde. Du får därefter offerter på just ditt uppdrag från upp till sex olika företag, helt kostnadsfritt!

Vi förmedlar kontakt med specialister som utför alla typer av uppdrag inom arkitektur och inredning – från homestyling till exempelvis konstruktionsritningar för ansökan om bygglov.

Du förbinder dig inte till något och slipper att kontakta företagen var för sig. Vi hjälper dig att spara tid, men du väljer naturligtvis själv vilken inredare eller arkitekt du vill anlita.Kontrollerade tjänsteföretag
700
Branscher
139
Offerter förmedlade
864 720

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Konstruktionsritning för villa i Värmdö

Raymond på CeDesign har varit strålande i sitt bemötande, han har varit lösningsfokuserad, lyhörd och kommer med bra idéer till lösningar som man själv inte har tänkt på. Vi är mer än mycket nöjda med hans arbete. Och kan varmt rekommendera CeDesign.
— Peeter

Önskar fasadritning inför bygglovsansökan i Stockholm

Uppdraget var en fasadritning inför bygglovsansökan. Kontakten med företaget skedde smidigt & vi fick svar snabbt på våra frågor o funderingar. Resultatet var vi även nöjda med o den kunskap man hade kring ritningar generellt som vi hade funderingar kring. Bygglovet fick vi snabbt beviljat dessutom. Kan starkt rekommendera!
— Caroline

Bygglovsritning för byggnation av sovrum i Nacka

Vi kom i kontakt med Mattias via offerta och vi är mycket nöjda med de arkitektritningar vi fick för vår 23 kvm stora utbyggnad. Han var tydlig med hur många timmar varje steg skulle ta och vad det skulle kosta. Han var lyhörd för och lyckades fånga våra önskemål samtidigt som han kom med egna ideer.
— Lisa

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 2913 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag