Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta arkitekter nära dig

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Vad behöver du hjälp med?

Välj uppdragstyp
Postnr. eller kommun
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Arkitekt & Inredning

Offerta hjälper dig att hitta rätt arkitekt eller inredare. Berätta för oss vad du behöver så matchar vi dina behov med arkitekter eller inredningsexperter i ditt närområde. Du får därefter offerter på just ditt uppdrag från upp till sex olika företag, helt kostnadsfritt!

Vi förmedlar kontakt med specialister som utför alla typer av uppdrag inom arkitektur och inredning – från homestyling till exempelvis konstruktionsritningar för ansökan om bygglov.

Du förbinder dig inte till något och slipper att kontakta företagen var för sig. Vi hjälper dig att spara tid, men du väljer naturligtvis själv vilken inredare eller arkitekt du vill anlita.Kontrollerade tjänsteföretag
700
Branscher
139
Offerter förmedlade
835 827

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Konstruktionsritning för tillbyggnad i Danderyd

Jag fick ett snabbt svar från CeDesign och Raymond kunde med kort varsel komma på platsbesök och levererade sen överenskomna konstruktionsritningar och beräkningar kort därefter.
— Fredrik

Arkitektritning inför renovering av källare 100m2 i Österåker

Kan verkligen varmt rekommenderas, Lotta är otroligt proffsig till ett skäligt arvode. Väldigt engagerad och verkar brinna för sitt arbete. Hälsningar Göran&Lotta
— Göran

Design & ritning för komplementbyggnad i Stockholm

Hej Vi anlitade Carlson arkitekter för att designa en friggebod som skulle byggas i ett svårt läge. Vi är nöjda med det arbete som utförts, helt enligt kontraktet. Firman har levererat i tid och utfört det som överenskommits. Inga problem att anlita denna arkitekt
— Magnus

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 2879 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag