Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Få offerter från olika murare

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort
Murning
(Ex. kvm, material, objekt, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Murning

Behöver du hjälp att hitta en bra murare? En mur kan utgöra en snygg tomtgräns eller rama in en infart, men även bevara värme eller hålla borta oljud. Det är oftast inte bara själva murningen som innebär en del jobb. Ibland krävs även grävning, grundläggning och kanske även målning av muren.

Oavsett i vilket syfte du vill ha hjälp med murning eller hur omfattande arbetet är, så kan du hitta rätt murare på Offerta. Du tar emot upp till sex offerter och väljer sedan den du tycker passar bäst för din murning. Du kan lätt jämföra företagens omdömen, referenser och behörigheter på Offerta.se och du förbinder dig aldrig att anlita någon.Kontrollerade företag
2 100
Branscher
139
Offerter förmedlade
925 691

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Gjuta trapp i betong samt påbyggnad av mur i Värmdö

Antonio & Co gjorde ett mycket bra arbete, både den gjutna trappan och påbyggnaden av muren blev precis enligt förväntan. Dessutom blev det både enligt tidplan och offererad kostnad vilket inte hör till vanligheterna. Vi kan varmt rekommendera Antonio för allt som har att göra med gjutning, murning och putsning!
— Lasse

Murning av skorstenar i Sundbyberg

Professionella i alla steg av arbetet, innan, under och efter. Alla papper var i sin ordning och kontakten mellan uppdragsgivare och Mirator fungerade väl, även efter utfört arbete. Mirator kan varmt rekommenderas! / Styrelsen, Brf Barnrike
— Iman

Putsa källarvägg i Stockholm

Tony och hans kollega putsade innerväggar i ett rum i vår källare. Arbetet blev klart snabbare än väntat och vi är mycket nöjda med resultatet!
— Pär

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3693 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag