Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Få offerter från olika murare

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Murning

Behöver du hjälp att hitta en bra murare? En mur kan utgöra en snygg tomtgräns eller rama in en infart, men även bevara värme eller hålla borta oljud. Det är oftast inte bara själva murningen som innebär en del jobb. Ibland krävs även grävning, grundläggning och kanske även målning av muren.

Oavsett i vilket syfte du vill ha hjälp med murning eller hur omfattande arbetet är, så kan du hitta rätt murare på Offerta. Du tar emot upp till sex offerter och väljer sedan den du tycker passar bäst för din murning. Du kan lätt jämföra företagens omdömen, referenser och behörigheter på Offerta.se och du förbinder dig aldrig att anlita någon.Kontrollerade murfirmor
2 300
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
985 982

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Murning ovanför 5st fönster i Sorunda, Nynäshamn

Kunde inte ha valt en bättre firma snabb, noggrann och ett väldigt fint resultat. Kommer att anlita honom fler gånger. Rekommenderas . Tack antonio
— Hans

Gjuta stödmur ca 40 m i Stockholm

Bra och noga utfört arbete. Kunde inte vara mer nöjda! Jättebra att ha kontakt med och lätta att få tag på. Vi kommer att rekommendera dem vidare till vänner och bekanta.
— Ellinor

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3411 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag