Jämför offerter på att bygga garage

Garage & Carport

Att låta bygga ett garage eller carport kan vara fördelaktigt av många olika anledningar. Bilen är mer skyddad från väder och vind, mindre stöldbegärlig och dessutom får man oftast lite mer plats för förvaring.
Det kan vara svårt att veta var man ska börja någonstans eller vem man ska kontakta. När du gör en offertförfrågan på Offerta blir du kontaktad av upp till sex stycken företag som är intresserade av just den typen av jobb som du beskrivit vad gäller omfattning, tidsplan och typ av arbete. På så vis slipper du själv kontakta flera olika entreprenörer för att hitta någon som kan hjälpa dig. När du mottagit olika kostnadsförslag kan du enkelt jämföra och välja den byggfirma som passar dig bäst.

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

Sätt igång!

Välj företag och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Störst i Sverige

I över tio års tid har Offerta hjälpt företag och kunder att hitta varandra. Varje år förmedlas över 80.000 uppdrag i mer än 140 branscher.

4 600

Kontrollerade företag

28 924

Validerade omdömen

1 595 817

Skickade offerter

5 320

Användare per dag

Garage & Carport i Järfälla
10 timmar
Joakim Danzmayr besvarade ett uppdrag
Garage & Carport i Huddinge
4 dagar
Mikael Pettersson besvarade ett uppdrag
Garage & Carport i Huddinge
4 dagar
Zakke besvarade ett uppdrag
Garage & Carport i Huddinge
4 dagar
Daniel Lovric besvarade ett uppdrag

Omtyckta av många

4.7
av 5

Omtyckta av många

Med hundratals positiva omdömen över flera olika plattformar får vi gång på gång bekräftat av både företag och kunder att vi är en trygg och omtyckt marknadsplats.

Få ditt företag att växa du med

Få tillgång till nya kunder varje dag. Tusentals företag använder Offerta för att öka sin omsättning, lönsamhet och för att få en roligare vardag.

Vi är jättenöjda med ert jobb att bygga in vår carport till ett garage. Ni har lyssnat och gjort enligt våra önskemål hela vägen. Vi kan absolut rekommendera Verticales Group och kommer antagligen vilja anlita dem för mer jobb i framtiden.

Marie