Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta rätt våtrumsentreprenör för din badrumsrenovering

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Badrumsrenovering

Är du på jakt efter ett byggföretag med rätt kompetens för att renovera badrum? Genom Offerta får du enkelt och kostnadsfritt kontakt med flera byggfirmor i ditt närområde som är specialister på badrumsrenovering.

Alla badrum har en begränsad livslängd och måste förr eller senare renoveras, oavsett om ytskiktet är kakel och klinker eller våtrumsmatta. Badrumsrenoveringar är med få undantag stora projekt med höga kvalitetskrav och en jämförelsevis hög kostnad. Därför är det viktigt att välja hantverkare noggrant.

Offerta hjälper dig att spara både tid och pengar; allt du behöver göra är att utförligt beskriva hur du vill renovera badrummet för att få prisuppgifter från upp till sex olika våtrumsspecialister.


  • Så lyckas du med badrumsrenoveringen
    En badrumsrenovering är ett av de större arbeten man gör i en lägenhet eller hus och tar ofta både lång tid och är ett kostsamt projekt. Vid en badrumsrenovering är det dessutom väldigt viktigt att allt blir rätt och säkert utfört – och att ditt nya badrum ser ut precis så som du önskat. Innan du tar kontakt med en byggfirma som hjälper dig med renoveringen är det bra att ha en så tydlig bild som möjligt av hur du vill ha det. Försök att hitta inspiration både på internet, i tidningar och på
    Läs mer
  • Så fungerar rot-avdraget
  • Vad kostar det att renovera badrummet?

Kontrollerade byggföretag
3 700
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
989 971

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Totalrenovera badrum 4m2 i Nykvarn

Kan inte göra annat än att hålla med tidigare referenser. Bra behörigt badrumsföretag med bra pris. Företaget håller hög nivå på sin service. Förklarar och tar sig tid att svara på alla frågor och funderingar man har som kund. Resultatet vart ett nytt och fräscht modernt badrum.
— Fredric

Totalrenovering av badrum 6m2 i Norrtälje

Bra service, höll det utlovade priset. lite högre pris än dom övriga men då kom heller inga överraskningar på fakturan. klart värt den service och kvalitet man fått under hela renoveringens gång.
— Staffan

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3641 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag