Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta rätt våtrumsentreprenör för din badrumsrenovering

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


 1. 1. Beskriv vad du
  behöver hjälp med
 2. 2. Ta emot och jämför
  upp till 6 offerter
 3. 3. Välj företag
  och få jobbet gjort
Badrumsrenovering
(Ex. kvm, önskad material, befintligt skick, ny inredning, omfattning, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga filer

Badrumsrenovering

Är du på jakt efter ett byggföretag med rätt kompetens för att renovera badrum? Genom Offerta får du enkelt och kostnadsfritt kontakt med flera byggfirmor i ditt närområde som är specialister på badrumsrenovering.

Alla badrum har en begränsad livslängd och måste förr eller senare renoveras, oavsett om ytskiktet är kakel och klinker eller våtrumsmatta. Badrumsrenoveringar är med få undantag stora projekt med höga kvalitetskrav och en jämförelsevis hög kostnad. Därför är det viktigt att välja hantverkare noggrant.

Offerta hjälper dig att spara både tid och pengar; allt du behöver göra är att utförligt beskriva hur du vill renovera badrummet för att få prisuppgifter från upp till sex olika våtrumsspecialister.


 • Så lyckas du med badrumsrenoveringen
  En badrumsrenovering är ett av de större arbeten man gör i en lägenhet eller hus och tar ofta både lång tid och är ett kostsamt projekt. Vid en badrumsrenovering är det dessutom väldigt viktigt att allt blir rätt och säkert utfört – och att ditt nya badrum ser ut precis så som du önskat. Innan du tar kontakt med en byggfirma som hjälper dig med renoveringen är det bra att ha en så tydlig bild som möjligt av hur du vill ha det. Försök att hitta inspiration både på internet, i tidningar och på
  Läs mer
 • Vad kostar det att renovera badrummet?
 • Så fungerar rot-avdraget

Kontrollerade företag
3 500
Branscher
139
Offerter förmedlade
926 207

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Badrumsrenovering 3,6 kvm i Göteborg

Liseberg-bygg & kakel byggde om vårt badrum under maj 2016. Vi är mycket nöjda med resultatet. De var kompetenta yrkesmän som la ned mycket omsorg på sitt arbete. De var lyhörda för våra synpunkter och de höll tidplanen perfekt.
— Krister

Våtrumsmatta ca 5,5 m2 i Uppsala

Kim utförde arbetet enligt avtal på ett föredömligt sätt, tiderna hölls väl och arbetet blev väl utfört. Kim är trevlig och ger gärna lösningar på eventuella funderingar. Rekommenderar gärna Kim till event. nya kunder Med vänlig hälsning Janne
— Jan

Installera duschvägg i Stockholm

Fantastic job! They were able to attend to the work the next day after I contacted them. They arrived on time with all the necessary tools and materials and completed the job in record time! I highly recommend them for any diy work you would rather leave to the professionals!
— Sylvia

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3585 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag