Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta rätt våtrumsentreprenör för din badrumsrenovering

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Badrumsrenovering

Är du på jakt efter ett byggföretag med rätt kompetens för att renovera badrum? Genom Offerta får du enkelt och kostnadsfritt kontakt med flera byggfirmor i ditt närområde som är specialister på badrumsrenovering.

Alla badrum har en begränsad livslängd och måste förr eller senare renoveras, oavsett om ytskiktet är kakel och klinker eller våtrumsmatta. Badrumsrenoveringar är med få undantag stora projekt med höga kvalitetskrav och en jämförelsevis hög kostnad. Därför är det viktigt att välja hantverkare noggrant.

Offerta hjälper dig att spara både tid och pengar; allt du behöver göra är att utförligt beskriva hur du vill renovera badrummet för att få prisuppgifter från upp till sex olika våtrumsspecialister.


  • Så lyckas du med badrumsrenoveringen
    En badrumsrenovering är ett av de större arbeten man gör i en lägenhet eller hus och tar ofta både lång tid och är ett kostsamt projekt. Vid en badrumsrenovering är det dessutom väldigt viktigt att allt blir rätt och säkert utfört – och att ditt nya badrum ser ut precis så som du önskat. Innan du tar kontakt med en byggfirma som hjälper dig med renoveringen är det bra att ha en så tydlig bild som möjligt av hur du vill ha det. Försök att hitta inspiration både på internet, i tidningar och på
    Läs mer
  • Så fungerar rot-avdraget
  • Vad kostar det att renovera badrummet?

Kontrollerade företag
3 600
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
969 940

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Badrumsrenovering i Floda, Lerum

Anlitades för totalrenovering av Badrum, jobbade på i ett härligt tempo och var duktiga på sitt jobb. Finns inte mycket att klaga på där inte.
— Patrik

Badrumsrenovering 2 kvm i Hornstull

Mycket proffesionellt bemötande genom hela processen. Tydlig kommunikation och lyhörda för kundens önskemål. Resultatet blev ett mycket fint badrum. Stort tack!
— Samuel

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3166 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag