Nystarta ditt hem

2018-02-01


I det brungråa ljus januari bjöd på är längtan intensiv efter knoppar, varma solstrålar och crisp inredning. Trots att februari känns lång är det en motorväg in till våren och tiden för nystart är NU.

alt

Vårens roligaste renoveringsprojekt

Vi blandar drömmiga och snabba projekt som kommer göra stor skillnad för både det sociala och visuella.

För dig som bor i lägenhet

Nytt på väggarna

Vårens färger går i naturnära färger. Grönt delar förstaplatsen på prispallen med blått och puderrosa gör succéartad entré. I och med att både inredning och livsstil fortsätter att trenda mot det hållbara hållet är ord som naturnära, skog och harmoni bra att lägga i bakhuvudet när man ger sig ut på jakt efter den perfekta kulören.

BoråsTapeter är proffs på att ta fram vackra tapeter. Vi är helt förälskade i två av deras senaste koncept, Linen och Sense of Silence.

Linen

I kollektionen Linen finner vi 33 olika enfärgade tapeter tillverkade i linne. Med textil uppnår man en lugn och harmonisk känsla i hemmet. Hela serien är väl genomtänkt och framtagen för att matcha varandra så det är bara att välja och vraka.

alt

alt

alt

alt

Sense of Silence

Som så många påpekat tidigare så ligger det vackra i det enkla. Den här serien tapeter väcker liv i möblerna som placeras mot den och har ledordet hemtrevligt.

alt

alt

alt

Gjut ett bord

Marmor är ett tidlöst material. Trots spådomar om att det är på väg ut så handlar det snarare om att de inte kommer pryda alla inredningstidningars framsidor, inte försvinna. Att gjuta ett eget bord med hjälp av en smed är mycket mer prisvärt än att köpa ett färdigt.

Någon mer som vill avnjuta en espresso i vårsolen som strömmar in genom fönstret?

alt

För dig som bor i villa

Växthus

Tänk dig att få ha vackra snittblommor hemma som du har odlat själv. Eller att gå bort på middag och ta med dig en bukett med några väl utvalda från din trädgård. Är du inte lagd åt snittblommans håll kanske en knaprig sallad med nyskördade grönsaker och aromatiska örter får det att vattnas i munnen. Med ett eget växthus i trädgården kan man försörja en hel familj med frukt, grönt och vackert. Inte bara är det terapeutiskt att hålla på med utan du vet också exakt vad du ställer på bordet och vad det innehåller. Tillfredställelsen att ha sett det växa från frö till skörd är obetalbar.

alt

alt

alt

Bygg drömstugan

Fantasierna om en stuga har vi spånat kring förut. Dels i listan om de 50 bästa sakerna med en egen stuga och dels i det årstidsbaserade inlägget förverkliga stugdrömmen.

Saken är den att just denna fantasi aldrig tar slut. Den är inte tredbaserad eller en modegrej, det är bara en sak som lever inom vissa av oss. Snart tinar vi och naturen vaknar till liv igen. Grillfesterna kommer avlösa varandra och vi alla vill bara en sak, UT. Här kommer lite stug-inspo till er likasinnade.

alt

alt

alt

Dags att sätta upp sparmål! Du vet väl att du kan få offert på ditt drömhus redan idag! Du kan också få offert på hjälp med taptseringen eller något annat spännande du ser fram emot i vår!

Lycka till med februari, det är en fantastisk månad med rätt sinne!

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig