Inredningsinspiration från proffsen

2018-02-09


I början på året och under våren är det många som flyttar. En flytt är en fantastisk chans till nystart även om det kan kännas tungt att packa och släpa kartonger. Som tur är kan man ta hjälp med allt från packning till transport och istället ägna sig åt att lapa inredningsinspiration som aldrig förr.

Det finns ju miljoner olika sätt att söka inredning på, men ett hett tips är att kolla hos mäklarna. Historiska Hem är proffs på att förmedla det som namnet antyder, hem med historia, men också otroligt stilsäkra och hemtrevliga bostäder. Vi kikar gärna hos dom när fantasin sinar. Vi har plockat ett par favoriter från de hem som ligger ute nu och spottar både en och två av vårens trender.

Tavelväggar

Tavelväggen har länge varit en uppskattad inredningsfavorit. Det är inte bara snyggt utan också väldigt personligt. Här kan man ägna sig åt visuell storytelling på bästa vis. Det går också att variera från rum till rum och i alla möjliga storlekar och färger. Endast fantasin sätter gränser.

alt

alt

alt

Grönt

Små miniväxthus, stora träd, ett gäng små kaktusar. Oavsett hur de gröna fingrarna ser ut borde den gröna ambitionen finnas i alla hem 2018. Odla kryddor från frö och skörda till maten eller använd som levande inredning. Grönt blir alla glada av!

alt

alt

alt

Färger

Pastellrosa, grönt, blått, grått och matt svart! Välkomna en ny säsong med vårens snyggaste trendfärger.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Det är svårt att se en bild och sedan föreställa sig hur det skulle kunna se ut hemma. Att ta hjälp kan vara nyckeln som låser upp dörren till inspirationen. Professionella snickare kan enkelt lösa en smart planlösning, målarna har koll på vilken glansgrad färgen bör ha för att passa i ditt hem och elektrikern lösa smarta, säkra och hemtrevliga ljuskällor.

Lycka till med era projekt! Proffsen hittar ni hos Offerta genom att lägga in en offertförfrågan.

Foton: Historiska Hem

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig