Hitta rätt trädgårdsmästare för trädgårdsarbetet

Trädgårdsskötsel

En trädgårdsmästare kan hjälpa till med många olika moment. En del behöver kanske bara hjälp med gräsklippning vid enstaka tillfällen, medan andra vill ha mer kontinuerlig och omfattande hjälp med trädgårdsskötseln. Många trädgårdsmästare arbetar både för privatpersoner, bostadsrättsföreningar eller företag.
På Offerta kan du hitta trädgårdsmästare som passar för den typ av trädgårdsskötsel som du behöver hjälp. För att hitta rätt trädgårdsfirma behöver du bara fylla i en offertförfrågan där du beskriver vad du skulle vilja ha hjälp med, markförutsättningar, antal gånger per vecka och andra viktiga detaljer. De trädgårdsfirmor som är intresserade av ditt jobb kontaktar sedan dig. Därefter väljer du själv den trädgårdsmästare som du vill anlita.

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

Sätt igång!

Välj företag och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Störst i Sverige

I över tio års tid har Offerta hjälpt företag och kunder att hitta varandra. Varje år förmedlas över 80.000 uppdrag i mer än 140 branscher.

2 200

Kontrollerade företag

28 924

Validerade omdömen

1 595 817

Skickade offerter

5 320

Användare per dag

Trädgårdsskötsel i Lidingö
4 dagar
Henrik striven besvarade ett uppdrag
Trädgårdsskötsel i Lidingö
4 dagar
Johan Tallkvist besvarade ett uppdrag
Trädgårdsskötsel i Lund
13 dagar
Zaim Xhema besvarade ett uppdrag
Trädgårdsskötsel i Lund
13 dagar
Magnus besvarade ett uppdrag

Omtyckta av många

4.7
av 5

Omtyckta av många

Med hundratals positiva omdömen över flera olika plattformar får vi gång på gång bekräftat av både företag och kunder att vi är en trygg och omtyckt marknadsplats.

Få ditt företag att växa du med

Få tillgång till nya kunder varje dag. Tusentals företag använder Offerta för att öka sin omsättning, lönsamhet och för att få en roligare vardag.

Mycket bra företag som hjälpt oss med bland annat trädgården. Trevliga och arbetssamma. Kom till och med en lördag när vi hade mer önskemål än vad tiden räckte till. Kanonbra!

Tommy