Nystädat personligt hem med fondvägg i matt tealfärg utfört av städfirma

Få offerter på hemstädning i Bromma

Hitta bra städfirmor i Bromma med toppbetyg från tidigare kunder. Jämför offerter och få rätt pris på din hemstädning. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Städning

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Att tänka på när du anlitar en städfirma

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

19881
Förmedlade uppdrag

inom städning senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Hemstädning

Många har svårt att få vardagspusslet att gå ihop. Att ta hjälp med städningen hemma kan underlätta när tid och ork inte räcker till. På Offerta finns kvalificerade städfirmor som hjälper dig med all typ av städhjälp. Oavsett om du behöver hjälp med kontorsstädning, hemstädning eller tex trappstädning åt din bostadsrättsförening. Få upp till 6 offerter på städning genom att beskriva vilken typ av städning du behöver hjälp med. För att kunna göra en rättvis jämförelse är det bra om du beskriver hur stort du bor, vad du vill ska ingå i städningen. Specificera också om det finns städmaterial och om det rör sig om ett engångsuppdrag eller regelbunden städning. Att använda Offerta för att hitta städfirmor gör det enkelt att hitta ett städföretag utifrån dina behov.

Du jämför omdömen, försäkringar, pris och får enkelt kontakt med städföretag i ditt närområde som har möjlighet att hjälpa dig. Du får som privatperson göra rut-avdrag för hushållsnära tjänster där hemstädning ingår.

Bromma - En harmonisk stad i ständig rörelse

I Bromma i västra delen av Stockholms kommun möts du av vackra trädgårdar, närhet till vatten och omfattande grönområden. Det är en plats som i sin kombination av närhet till både stad och natur blivit en mycket eftertraktad plats att bo på med ett brett utbud av skolor och fritidsaktiviteter, samt utmärkta förbindelser till Stockholms innerstad. I Bromma bor ungefär 83 000 invånare, en befolkning som lever ett aktivt och engagerat liv med en stark gemenskapskänsla och klar vilja att förbättra sina hem. Här är det vanligt att renovera med ca 10 års mellanrum vilket är oftare än i många andra orter.

Den attraktiva bostadsmarknaden i Bromma, samt de goda möjligheterna att hitta både nya och äldre bostäder skulle kunna ligga till grund för att invånarna här flyttar något oftare än det nationella genomsnittet, nämligen var 6-8 år. Här bor ungefär hälften av invånarna i lägenheter och hälften i fristående hus i områdets villaområden. Majoriteten av boendena är bostadsrätter.

Offerta.se var renoveringsintresset från brommaborna mycket starkt under 2023. Högst var efterfrågan på invändiga renoveringstjänster såsom köksrenovering, golvslipning och golvläggning, samt målning. Men många satsade även på tomt-och markprojekt som stensättning, trädgårdsskötsel, trädvård och dränering vilket gör det tydligt att en så stor del av invånarna bor i fristående hus med trädgård.

Bostadssituationen i Bromma

illustration-list-arrow

Hus eller lägenhet: I Bromma bor ca 55% av invånarna i fristående hus eller radhus. Omkring 45% av invånarna bor i lägenhet.

illustration-list-arrow

Bostadsrätt eller hyresrätt: Majoriteten av invånarna i Bromma bor i bostadsrätt (60%), och omkring 40% bor i hyresrätt.

illustration-list-arrow

Flyttfrekvens: I Bromma är flyttfrekvensen högre jämfört med många andra kommuner, i genomsnitt flyttar invånarna var 6-8 år.

illustration-list-arrow

Renovering: Bromma är en del av Stockholms kommun där renoveringsintresset är mycket högt. Under 2023 uppgick ROT-avdraget i Stockholms kommun till 1,2 miljarder av Stockholms läns 2,98 miljarder kr.

illustration-list-arrow

Hushållsnära tjänster: RUT-avdraget för Stockholms län uppgick till ca 2,8 miljarder kr under 2023, av dem tillhörde 1,25 miljarder kr Stockholms kommun.

Källor:
SCB - Statistik om bostäder och boende
Skatteverket - ROT- och RUT-avdrag