Installation av kamin eller skorsten

Kamin & Skorsten

Det blir allt mer populärt att komplettera sin bostad med en kamin. Dels ger det en behaglig värme som kan hjälpa till när vädret slår om och det blir kallare ute. Det fyller också en viktig funktion för hemtrevnaden och det lugn många känner av att ha en eld att titta på.
Vi hjälper dig att komma i kontakt med byggfirmor som är specialiserade på installation av kaminer och skorstenar. Du kan få hjälp med upptagning av hål för rökkanal, ventilation, montering av takstege, glidskydd och installationen av kaminen. När du fyllt i din förfrågan kommer företagen att kontakta dig och förmodligen vill de komma förbi dig och titta hur det ser ut innan de tar fram en offert. Lycka till!

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

Sätt igång!

Välj företag och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Störst i Sverige

I över tio års tid har Offerta hjälpt företag och kunder att hitta varandra. Varje år förmedlas över 80.000 uppdrag i mer än 140 branscher.

2 500

Kontrollerade företag

28 924

Validerade omdömen

1 595 817

Skickade offerter

5 320

Användare per dag

Kamin & Skorsten i Danderyd
6 dagar
Thomas Karlsson besvarade ett uppdrag
Kamin & Skorsten i Sollentuna
17 dagar
Max Malmqvist besvarade ett uppdrag
Kamin & Skorsten i Täby
25 dagar
Jonas Backlund besvarade ett uppdrag
Kamin & Skorsten i Trosa
26 dagar
Filip Axelsson besvarade ett uppdrag

Omtyckta av många

4.7
av 5

Omtyckta av många

Med hundratals positiva omdömen över flera olika plattformar får vi gång på gång bekräftat av både företag och kunder att vi är en trygg och omtyckt marknadsplats.

Få ditt företag att växa du med

Få tillgång till nya kunder varje dag. Tusentals företag använder Offerta för att öka sin omsättning, lönsamhet och för att få en roligare vardag.

Tack för all hjälp med renovering av skorsten, kontakt med kommun och sotare. Riktigt bra service på plats, svarar alltid snabbt i telefon och på mail. Tydliga offerter. Kan stark rekommendera detta bolag och kommer klart använda deras tjänster i framtiden om jag behöver. /Kent

Kent