Värmande vinterprojekt

2018-03-09


Vintern är magisk när gnistrande snöflingor singlar ned mot marken och man står i varma, mjuka kläder och en termos rykande choklad i handen. Vintern är också riktigt besvärlig när man tog ut vårjackan i förtid och står i snålblåst i väntan på bussen. Vi är förunnade med båda upplevelserna på våra norra breddgrader och det finns ett par projekt som verkligen sätter guldkant på vintervardagen. Projekt som dessutom skänker glädje året om!

alt

Bygg en badtunna

Vinterbad behöver inte innebära att man slänger sig ner i en isvak och känner hur hela kroppen snörps åt, nej! Det kan faktiskt vara riktigt nöjsamt. Vad sägs om att istället krypa ner i en het bubblande vedeldad badtunna med en mössa på skallen? Kroppen värms upp medan kylan biter lite gott i kinderna.

Skärgårdstunnan bjuder inte bara på snygga badtunnor utan även riktigt härliga och stämningsfulla bilder som vittnar om att en badtunna är kul att ha året om. Fungerar precis lika väl till julbadet som de ljumna sommarkvällarna.

alt

alt Bilder: badtunna

Fixa växthuset

Vi kommer blogga mer om detta längre fram i vår, men låt oss tjuvstarta redan nu. Fördelarna med växthus under de månader man kan odla, så och skörda är uppenbara! Vad har man ett växthus till på vintern? Jo! Då ställer man in bänkar med varma mjuka plädar på, tänder värmeljus, fixar världens bästa infravärme och så har man århundradets mysigaste glöggmingel, vinterparty och middagsbjudning! Ställ in en eldstad i mitten och grilla korv, stek paella eller marshmallows. En garanterad vintersuccé!

alt

alt

alt

Bygg en bastu

Livet kan ju nästan kännas reklamfilmsbra när man en sen augustikväll rundar av kräftskivan med bastu, iskall pilsner och ett dopp i havet. En bastu är även det mest effektiva sättet att tina upp en stelfrusen själ under de vintermånader som vi samexisterar med kung Bore…

alt

alt

Är du sugen på att låta bygga en badtunna, en bastu eller ett alldeles eget värmande partyhus kan du enkelt slänga in en förfrågan till våra anslutna hantverkare. Offerta hjälper dig att hitta rätt hantverkare till ditt byggprojekt.

Lycka till med projekten! Våren lurar runt hörnet...

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig