Välkommen till nya Offerta!

2015-09-22


<img src="/content/images/2015/10/CropperCapture-399-.jpg "class="image-header" />

Äntligen får vi presentera vår nya sajt! Ni som besökt Offerta.se tidigare ser säkert att det hänt en hel del sen sist. Vi har fått en helt ny design som vi hoppas gör det både roligare och enklare för er att använda vår tjänst. Men utseendet är inte det enda som är nytt.

Från och med nu kommer vi att bjuda på så mycket mer.

En ännu bättre Beställarskolan

Vi vill passa på att slå ett slag för vår fina och uppdaterade Beställarskolan.
För snart ett år sen lanserade vi Beställarskolan med massa tips och vägledning för olika typer av tjänster man kan få hjälp med genom Offerta. Vi har sett att den här typen av guider verkligen behövs och uppskattas så därför har vi utökat Beställarskolan med ännu mer och ännu bättre innehåll.

Vår nya blogg!

Inte nog med att vi fyllt sajten med mängder av tips och guider kring hur man köper tjänster – utan vi startar från och med i dag vår egen blogg!

Jag som bloggar här heter Sandra Jansson och är webbredaktör på Offerta sen ett år tillbaka. Här kommer det att dyka upp en härlig blandning av inredningstips, trendspaningar, intervjuer med spännande personer, gästbloggare och mycket mer!

Jag hoppas kunna bjuda på vackra bilder på både nytt som gammalt, dela med mig av tänkvärda nyheter och skriva om allt mellan himmel och jord som har med hemmet att göra.

Har du egna frågor du vill ha svar på eller andra tips om vad du vill att vi bloggar om? Maila mig på sandra.jansson@offerta.se så ska jag göra mitt bästa för att besvara allt.

Så, vem är jag då? Här kommer fem snabba frågor:
Namn: Sandra Jansson
Gör: Webbredaktör på Offerta.se
Favoritfärg: Koboltblå
Älskar: Att resa, mitt kök och att kolla på alla säsonger av Masterchef
Älskar inte: Långsamma hemsidor, smuts och saker som inte fungerar

Hoppas ni gillar vår nya sajt och vår nya blogg och fortsätter att följa med på resan!

Sandra Jansson
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig