Renoveringstips från Ernst Kirchsteiger

2018-01-19


Årets Formexmässa är igång och stylister, butiksägare, designers, arkitekter och allsköns inredningsfolk flanerar upp och ned i de mils långa mässhallarna för att botanisera bland de senaste trenderna.

Offertas utsända är på plats och denna gång fick hon äran att byta ett par ord med den folkkära profilen Ernst Kirchsteiger.

Ernst renoveringstips

Jag smyger fram, något starstruck, för att få byta ett par snabba med Ernst som är omringad av vänner, fans och selfiesugna inredningsintressenter.

Jag börjar med att presentera mig och förklarar konceptet med en tjänst som Offerta. Ernst säger att han förstår precis och att det är toppen, klart man ska ta hjälp med renoveringen. I och med att vi har en uppskattad inredningsblogg så är ju frågan till Ernst nästintill oundviklig, har han något tips till våra läsare? Jovisst har han det!

-Ha inte för bråttom, ta hjälp. Var vänner i processen, nu blir det ju lite Nalle Puh snack här, men det är viktigt att vara delaktig i sin renovering. Ensam är inte stark, det har jag aldrig trott, säger Ernst med en eftertänksam och varm röst.

Ernst har ju även en egen serie med inredningsprodukter, ERNST. Stilen är elegant, naturnära och hemtrevlig. Vi knäppte ett par bilder på våra favoriter!

Vackra krukor i naturnära färger. Nu längtar man efter våren!

alt

Så smart! Plantera och förvara knoppar och blommor i vackra glasburkar.

alt

Kuddar i linne! Precis rätt känsla och färg.

alt

Vackert bord som passar både ute och inne. Helst av allt vill vi placera det i ett Ernst-inrett växthus.

alt

Underbara små glasvaser som vi inte får nog av. I detta fall kan vi konstatera att more is more, vi vill ha alla!

alt

Stort tack till Ernst och Formex! Vi ses igen! Vill du läsa mer om trenderna från Formex? Håll utkik här på bloggen, inom kort lägger vi upp fler trendspaningar från nordens ledande inredningsmässa.

Ps! För alla er som undrar så kan vi berätta att Ernst är precis lika härlig och mysig i verkligheten som på tv.

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig