Minimalistiska husdrömmar

2016-12-22


Compact living, något som förut har associerats med ett litet hem, dåligt med pengar och en gedigen planering för att inte drabbas av klaustrofobi. Tänk om! Under nästa år kommer trenden compact living istället bli något för den medvetna konsumenten!

alt Foto: Add a Room

Det är fler och fler som pratar om en önskan att leva i samklang med naturen, känna doften av hav och jord under fotsulorna. Att spara in på energi och vara en miljömedveten konsument har tagit sig från matborden och in i hemmen och nu sätter det sig även i våra väggar och tak.

När den danska arkitekten Lars Frank Nielsen fick frågan om att skapa magi i form av arkitektmässig elegans som möter hållbara fritidsboenden mynnade det ut i dessa underverk.

alt Foto: Add a Room

alt Add a Room, Foto: Tine Kemp

alt Foto: Add a Room

alt Foto: Add a Room

alt Add a Room, Foto: Sven Hansson

alt Add a Room, Foto: Pia Winther

alt Foto: Add a Room

Är du inte såld på tanken om compact living, vad sägs om att behålla ditt vanliga boende och också renovera upp och inreda en av de fantastiska platser som redan finns på din tomt istället för att bygga nytt.

Vem vill inte sitta här och spana ut över de böljande vågorna en sen augustikväll?

alt

Är du sugen på att bygga ett eget minihus finns det mängder av valmöjligheter. Färdiga moduler eller ett eget arkitektritat hus ritat direkt från din vision, du bestämmer.

Hör av dig till oss om det finns något vi kan hjälpa till med!


(Omslagsbild: Add a Room, Foto: Johan Robach)

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig