Lyckas med badrumsrenoveringen

2016-08-26


En badrumsrenovering höjer inte bara värdet på din bostad utan leder också till att den får ett nytt, vassare helhetsintryck. Vi har samlat de bästa tipsen för dig som går i renoveringstankar och vill även dela med oss av våra badrumsfavoriter just nu.

altFoto: Vedum

Innan du sätter igång, fundera på vad du tycker är snyggt, men också hur pass tidlösa dina materialval är. Det kan vara bra att undvika för mycket inbyggda färgskalor och mönster eftersom det skulle kunna vara en avgörande faktor för din nästa bostadsköpare. Önskas färg i badrummet löses det enkelt med inredning som lätt kan varieras efter trender och säsong.

altFoto: Vedum

Satsa på förvaringen! Med väl planerade skåp och lådor kommer ditt badrum bli enkelt att hålla snyggt. Det sparar både tid och energi och bidrar också till att få till den där lyxiga hotellkänslan hemma!

altaltFoto: Aspen

Finns det fönster i badrummet? Om inte, satsa på inbyggd belysning i speglar och skåp. En grundregel brukar vara fem ljuskällor per rum vilket gäller även för badrum om man vill nå det där lilla extra.

altFoto: Aspen

Fem goda råd för en lyckad badrumsrenovering

  1. Samla in och jämför flera offerter
  2. Se till att din hantverkare är behörig att utföra de arbeten ni önskar
  3. Arbeta alltid med skriftliga kontrakt för att undvika missförstånd
  4. Sök på konsumentverket under avtal och mallar för att ladda ner ett kontrakt
  5. Be din hantverkare om referenser från kunder med liknande projekt

Kolla på Beställarskolan för att ta del av alla våra samlade tips och trix!

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig