Höstens köksdrömmar

2016-09-02


En ny säsong gör sitt intåg och hösten kommer med en stor portion produktivitet i de flesta hem. Det är en tid för förändring!

Köket är hemmets mittpunkt, platsen där hela familjen samlas för måltider, läxläsning och umgänge. Varje timme på dygnet återspeglas i kökets atmosfär, från morgonens spring till kvällens middagslugn. Det är en levande plats med lika många funktioner som nöjen.

Höstens trender vittnar om att hållbara material fortsätter att dominera. Sten, trä och läder är lika hett just nu som det är snyggt, praktiskt och tidlöst.

altUppläggningsfat från Kähler. Foto: Kähler

IKEA släpper flera nyheter i höst som bär en elegant mörkgrå ton.

altStengodsservis VARDAGEN. Foto: IKEA
alt
Bänkskiva BARKABODA. Foto: IKEA

Det är viktigt att få till ett kök som passar för just din livsstil. Spenderar ni hela året i köket eller åker ni bort till sommarstugan eller fjällen? Planera ombygget efter era specifika behov och önskemål!

altalt
Foto: Eldabutikerna

Är det dags att renovera köket, se till att få det precis så bra som ni vill ha det och förverkliga de köksdrömmar ni har. Drömmer ni om en vedspis kan ni redan denna jul höra vedträet som sprakar och känna doften av den kryddiga glöggen som sjuder på spisen. Börja planeringen redan nu!

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig