Höstens hetaste färger

2017-09-06


Höstens hetaste färger

Färg och även avsaknaden av färg står som symbol för alla tiders inredningstrender och epoker. Vem minns 70-talets lysande gröna och orangea inslag? Tidiga 2000-talet med sitt krispigt vita? Många av oss kanske fortfarande har en låda med gardiner märkta "jul" eller "vår" instoppade i förrådet. Färger är underbara eftersom de bär på egenskapen att förändra ett helt hem på bara ett par minuter och här är trenderna som dominerar i höst enligt vår utsände spanare på årets Formex.

Höstens viktigaste trendfärger

Djupblå

Det gröna som fanns på allas hornhinnor och önskelistor förra året har fått ge mer plats till djupt blått i år. Välkommet tycker vi. Se bara denna blanka, blå och ljuvligt läckra teservis från Kähler.

Höstens hetaste färger

Klassika japanska mönster från STOCKHOLM TOKYO. Passar höstens blå trendlinje som handen i handsken. Är dessutom så pass tidlöst att även den mest försiktiga inredaren skulle våga satsa.

Höstens hetaste färger

Sammetsgrönt

Även om det gröna fick maka på sig och ge plats till det blå står färgen fortfarande kvar på scenens mitt. Här är några pangpjäser som gärna får flytta in hos oss.

Ljuvligt grönt fat och vas från "A simple mess" by Louise Dorph.

Höstens hetaste färger

Sammetsgrön (bokstavligt talat) och underbart bekväm soffa och puff från Interstil Interior.

Höstens hetaste färger

Metallic

Eftersom metallic-trenden dominerar i både mode och inredning just nu vill vi rikta fokus mot de tidlösa metallictrenderna; de som inte bara är här för säsongen utan som kommer hålla i all evighet. Nedan ser du klassisk och tidlös design on point.

Dessa ljuvliga pannor från SCANPAN kommer göra såsen rättvisa och köket extra och evig glans.

Höstens hetaste färger

En metallicgrå filt från KLIPPAN är ett måste i höst. Fluffa upp dig i den, sätt på favoritmusiken och ta ett glas gott... sen är hösten gjord.

Höstens hetaste färger

Lycka till med färgduttningen av ditt hem!Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig