Homestyling – en personal shopper för ditt hem

2016-09-08


Vem har inte suttit där framför tv:n och slötittat på ett ”vi-gör-om-ditt-hem-program” och sedan utbrustit ”vad fiiint” när flashiga före- och efterbilder susar förbi. Det vanliga idag är styla huset eller lägenheten inför försäljning, men varför vänta tills dess? Med små enkla medel kan hemmet få ett enormt lyft och det vill man ju hinna njuta av innan det börjar packas kartonger och anlitas flytthjälp.

Har du inte tid, lust eller inspiration kan du få hjälp med att väcka ditt hem till liv. En homestyling är det moderna sättet att inreda på idag och kan jämföras med en personal shopper, fast för ditt hem istället för din garderob.

Fördelen med att anlita en inredare är att de har en utomordentligt bra känsla för färg och form. De kommer förmodligen våga mer med ditt hem och välja saker du inte ens hade sett på butikshyllorna. De har dessutom en enorm kännedom om vad som är hett ute på marknaden såväl som vilka detaljer som är helt tidlösa, allt för att skräddarsy en lösning utefter dina önskemål.


Psst! Håll utkik på bloggen! Snart kommer ett inlägg med höstens hetaste inredningstrender direkt från årets Formexmässa!

Är du nyfiken på vad en homestyling skulle kosta för ditt hem kan du beställa och jämföra offerter här redan idag!

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig