Grönt är skönt

2017-01-04


Blickar vi ut kan det kännas vitgrått och söligt, men blickar vi framåt anar vi att en av 2016-års stora färgtrender hänger med oss även under detta år. Grönt är inte bara en vacker färg som påminner oss om naturen, semesterhavet och en blomstrande vår utan sägs även påverka vårt humör på ett positivt sätt genom att skärpa våra sinnen, göra oss lugna och öka livsglädjen.

altFoto: ellos

Gröna guldklimpar till hemmet

Vill du få in mer sköna gröna prylar i ditt hem ska du satsa på...

Läckra tapeter som ger väggarna liv och rörelse!
altFoto: ellos

Härliga växter som ger liv och färg…alt

Supersnyggt och enkelt är det att låta bygga en träbänk framför ett fönster! Här trivs växterna bra och det ger dessutom extra förvaringsmöjligheter nedanför där du kan gömma allt som behövs, men inte nödvändigtvis måste synas hela tiden.

alt

Gröna möbler – en färgklick som skapar härlig retrokänsla!

alt Foto: ellos

Det är också snyggt att blanda upp och bryta av färgerna med kontraster. Som här med svart, grönt och vitt.

alt Foto: ellos

Har du en grön utsikt kan du släppa in den genom att sätta in stora fönster. Då kan du njuta av årstiderna genom din levande fönstertavla.

altalt

Om grönt ska få huvudrollen i ditt hem satsa då på kakel, tapeter, köksluckor och större möbler. Om grönt bara ska få gästspela en kort tid är växter, textilier och inredningsdetaljer en bättre väg att gå.

Behöver du hjälp med tapetseringen, byggandet eller inredningen så hjälper vi dig att hitta den bästa firman för just ditt projekt! Hör av dig till oss här och ta emot dina offerter redan idag!

alt

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig