Fixa höstkänslan i hemmet

2015-09-29


Nu känns det verkligen som att sommaren är över och det ska faktiskt bli skönt med lite förändring och lite mer höstkänsla även hemma. Ju närmare hösten kommer desto mer längtar jag efter härliga hemmakvällar i soffan och att bara kunna njuta av tillvaron.

Mitt bästa tips är att ta fram de där murriga höstfärgerna och inte minst göra plats för värmeljus i alla färger och former. Visst är det vackert när solstrålarna skiner in genom fönstret, men även om jag skulle kalla mig själv en sommarperson måste jag erkänna att det knappast finns något vackrare än levande ljus i en mysig lägenhet en mörk höstkväll.

Sprang på den här otroligt fina ljusstaken som livar upp vilken vägg som helst - och nästan är ett litet konstverk i sig själv. De finns dessutom i massor av färger så att man kan hålla det stilrent och avskalat eller liva upp med en härlig färgklick.


Foto: Menu.as

Vill man ha en större förändring hemma är ett hett hösttips att måla väggarna i en trendigt ljust grå nyans som faktiskt passar lika bra på hösten som vår eller sommar. Har man dessutom såna vackra golvsocklar som på bilden så kommer de verkligen till sin rätt mot den grå tonen.

Sandra Jansson
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig