Fem kökstrender att inspireras av

2015-10-02


Det var inte länge sen jag själv renoverade mitt eget kök (bilder på resultatet kommer att komma upp på bloggen så småningom).

Även om jag är otroligt nöjd med de val vi gjorde till vårt kök så kan jag inte låta bli att drömma mig bort och gotta ner mig i allt fint som finns att titta på. Ett kök består av så många små detaljer som kan förändra hela intrycket. Till exempel kan vilka handtag man väljer på köksluckorna ge ett helt annat intryck. Dessutom kan man kan lätt blanda det bästa av två olika stilar för att få det unikt och personligt.

Själva valde vi toner i ljusgrått med vit bänkskiva och mässingshandtag, vilket känns helt rätt för oss. Men det kommer ju hela tiden så fina nyheter så jag önskar att jag hade ett till kök att få renovera och få välja alla roliga detaljer igen!

Här är fem snygga kökstrender som inspirerar mig extra mycket just nu. Väldigt olika, men alla väldigt fina!


Foto: Ballingslöv


Foto: Kvik A/S

Foto: Ikea


Foto: Marbodal


Foto: Kvänum

Sandra Jansson
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig