Direkt från Formex - Inredningstrender 2016

2016-09-16


På årets Formexmässa var Offertas utsända där för att spana höstens trender. Här delar vi med oss av blixtbetraktelser och skvallrar om höstens hetaste inredningstrender.

alt

Formexmässan är en mässornas gigant. Tusentals utställare med allt från mat och köksinredning till växter och leksaker. Ändlösa mil med dofter, färger, form och textur. I år fortsätter en jordnära linje att dominera med en tydlig koppling till naturen i såväl mönster som materialval.

alt Träbord och stolar från MUUBS

Att våra grannar i söder är grymma på design är världskänt och bekräftades flera gånger om på Formex. Dansk design kan väl bäst beskrivas med att det vackra ligger i det enkla. Det är tydliga linjer, harmoniska färger och så väl matchat.

alt Inredning från Hübsch

Grönt, grönt, grönt! Grönt är en harmonisk färg som sägs vara lugnande, läkande och skapar en känsla av trygghet. Ja, vem vill inte ha dessa attribut i sitt hem?

alt Grön magik från Louise Dorph

Glöm det stora och maffiga, småförvaring dominerar i höst. Vi ser vackra vaser och förvaringsskålar i keramik och läder.

alt Förvaringsbox från AYTM
alt Keramikvaser från LINDFORM

Tillbaka till framtiden är känslan vi får när vi studerar hur gammalt blir nytt. Det som förr var praktiskt blir trendigt idag.

alt Fotogenlampor från Strömshaga

Är du nyfiken på hur du skulle kunna förändra ditt hem? Läs då mer om homestyling eller beställ och jämför offerter genom att klicka på knappen här nedan.

Trevlig helg och lycka till med dina inredningsprojekt!

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig