Bygg en koja i vår

2017-03-30


Bygg en koja i vår

Bygg en koja och få tillbaka känslan från barndomen. 1986 släpptes en av världens kanske allra bästa filmer, minns ni den? De fyra kompisarna Gordie, Chris, Teddy och Vern ger sig ut på sitt livs sommaräventyr. Till tonerna av Ben E. Kings Stand by me minns vi filmen som för alltid lämnade oss med en känsla av barnslig lycka och frihet. Och allt började med den där hemlisen i trädkojan.

River Phoenix, Corey Feldman, Wil Wheaton, and Jerry O'Connell i Stand by MeBygg en koja i vår © 1986 - Columbia Pictures

Bygg koja och lek hela sommaren

En trädkoja är nog något av det roligaste man kan ge sitt barn. Det blir en plats som kommer bidra med så många skratt och minnen. Enligt oss, kanske en av de absolut bästa presenterna någonsin. Börjar bygget redan nu kommer kojan vara inflyttningsklar lagom tills knopparna börjar slå ut.

Vad sägs om att sitta här och dricka saft ur ett sugrör och bläddra i en serietidning?

Bygg en koja i vår

Bygg en koja i vår

Bygg en koja i vår

Inte bara kommer den där kojan bli barnens bästa gömställe utan kanske också din egna lilla oas där du någon gång per år smyger upp, tar med dig en flaska vin och en radio, kanske till och med en kompis och bara återupplivar barndomen.

Bygg en koja i vår

Bygg en koja i vår

Bygg en koja i vår

Från filmen Stand by me, vem minns scenen?

Gordie: Do you think I'm weird?
Chris: Definitely.
Gordie: No man, seriously. Am I weird?
Chris: Yeah, but so what? Everybody's weird.

Ha en fin vecka allihopa! Lite fantasi är allt som behövs nu för att förvekliga drömmarna och snart kan vi slänga på oss våra nya sneakers och skapa nya minnen ute i naturen.Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig