Badrumsbonanza

2017-02-27


Badrummet, platsen där man får låsa dörren och läsa på tandkrämstubens innehållsförteckning när man har glömt att ta med sig en tidning. De som har ett harmoniskt badrum är också de som verkar ligga i badkaret och sjunga högt till tonerna av Mozart, ha dagliga hemmaspasrutiner och alltid få till perfekt fluffiga vita handdukar direkt från torktumlaren. Nog sagt, nu kan allt det bli ditt!

alt

alt

Rätt grundförutsättningar

Hemligheterna är flera, men till att börja med måste förutsättningarna finnas från början. Se över ytskikten. Har du ett värmegolv, fräscht kakel och klinker, rätt våtrumsförutsättningar och inte ett spår efter mögel, då kan du gå vidare till nästa steg. Annars, gör om gör rätt. Det kan handla om enkla reparationer eller en större renovering. Priset varierar beroende på förutsättningar så kolla här hur det ser ut för dig.

Inredningsdetaljer

Standardlösningar i all ära, men badrummet går att göra så mycket mer personligt än vad vi ofta tänker på. I det lilla, byt ut knoppar, handtag och draperier. I det stora, gå inte för bananas, men få in ett lite läckrare handfat, badkar eller förvaringsskåp än standard.

alt
alt
alt

Planera smart

Sitter du på guldläget och ska renovera, planera smart! Inbyggda hyllor i duschen är till exempel både snyggt och praktiskt. Gör en priolista, vad är viktigt för dig i ditt badrum. Ranka värmegolv, badkar, tvättmaskin, dubbla duschar, bubbelbad… ge sedan listan till din hantverkare och be dem börja planera.

Få till ett harmoniskt projekt

Just badrum är en känslig miljö, inte bara för att det är din kommande favoritplats i hemmet, utan också för att det är mycket el och vatten i omlopp på samma gång. Därför är det viktigt att du säkerställer att företaget du anställer har koll på hur man hanterar detta. Här kan du läsa mer om vad som är bra att tänka på innan du anlitar en firma. Sedan är det bara att börja samla in offerterna för att hitta det bäst lämpade företaget för just ditt projekt.

alt

Julia Åsgård
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig