3 sätt att säkra ditt hem

2021-02-18


I samarbete med Verisure

Som man längtar efter att få komma på besök hemma hos varandra igen för middagar, mellokvällar och andra tillställningar. Förhoppningsvis är vi snart där igen! Det finns dock andra typer av besök som inte är så efterlängtade, men som fortfarande pågår. Idag sker 1 av 4 inbrott när någon är hemma i bostaden. Oroande, eller hur? Hur gör man då egentligen för att känna att hemmet är i trygga händer?

Ingen fara, lösningen stavas Verisure. Verisure erbjuder hemlarm anpassade efter dina behov, för självklart ska du kunna leva på som vanligt, utan att oroa dig för ovälkomna gäster. Här kommer tre sätt att säkra ditt hem oavsett om det är en villa, en lägenhet eller ett sommarställe i en annan stad.

1. Inbrottsskydda ditt hem med ett hemlarm
Det är obehagligt att tänka sig är att någon skulle bryta sig in i ditt hem, men tyvärr händer det. Det finns dock ingen anledning att känna oro för tryggheten finns bara ett knapptryck bort: Skaffa ett hemlarm. I hemlarmet från Verisure ingår ett trådlöst inbrottslarm som är kopplat till Verisures egen larmcentral där larmoperatörer finns på plats. Om ditt hemlarm skulle gå kan Verisures larmoperatörer snabbt sätta in rätt åtgärd beroende på vad som hänt. I hemlarmet ingår ett så kallat "skalskydd" som även kan kompletteras med övervakningskameror. Vi ska gå in lite närmre på hur det funkar!

pom_breakfast_sticker_4_SE

2. Använd skalskyddet både när du är hemma och iväg för ökad trygghet.
Skalskyddet består av vibrationsdetektorer och är till för att skydda hemmets yttre skal. Hit räknas dörrar, fönster och andra platser på huset där inbrott ofta påbörjas. Om vibrationsdetektorerna i hemlarmets skalskydd känner av stötar, vibrationer eller andra rörelser som tyder på att någon försöker ta sig in, skickas automatiskt ett larm till larmcentralen. På så sätt kan man säga att inbrottet är upptäckt redan innan det sker. Medan skalskyddet är aktiverat och du är hemma kan du stänga av de andra funktionerna i hemlarmet så att du kan röra dig fritt utan att exempelvis rörelsedetektorerna reagerar. En grym lösning för att du ska kunna känna dig trygg dygnet runt.

moving_sticker_15_lensflare-1

3. Övervakningskameror ger dig kontroll över ditt hem
Som ett extra komplement erbjuder Verisure övervakningskameror som sammanlänkas med ditt hemlarm. Det finns kameror för både inomhus och utomhusbruk och de ger ett riktigt bra stöd till operatörerna på larmcentralen ifall att ditt larm går igång. Om ditt hemlarm skulle gå har operatörerna full översikt av vad som pågår i eller utanför ditt hem och kan snabbt sätta in rätt åtgärd, exempelvis skicka väktare eller meddela polis och räddningstjänst. Bäst av allt - i Verisure App kan du själv ha översikt på din bostad oavsett var du befinner dig. En perfekt lösning för dig som inte har möjlighet att ta dig till sommarstället, eller som känner oro över att vara iväg från lägenheten en helg - håll koll på din bostad i din mobil!

Ta del av Verisures erbjudande och hitta den säkraste lösningen för ditt hem här.

verisure_logo_V_3D_1

Offerta
Dela den här artikeln


Vad behöver du hjälp med?

Offerta mig