”Appen är lättöverskådlig, och enligt mig, perfekt”

”Appen är lättöverskådlig, och enligt mig, perfekt”

”Jag tycker verkligen Offerta ligger i framkant inom sin bransch”, berättar Mats Sondell, VD och grundare av byggfirman Perfektmåleri i Göteborg.

Mats Sondell startade Perfektmåleri i Göteborg 2008. Förutom att måla gör de idag allt inom bygg, kakel, badrum, kök, golv och även totalentreprenader. Perfektmåleri arbetar både för privatpersoner och olika föreningar, till exempel en av Göteborgs största hyresrättsföreningar. Mats själv är VD och projektsamordnare.
– Förutom egna anställda arbetar jag även med underentreprenörer. Som projektsamordnare är jag ytterst ansvarig, och i de projekt vi driver kan ingen skylla ifrån sig på någon annan, trots att det kan vara många olika hantverkare inblandade. Det är något som våra kunder uppskattar. Om man anlitar oss finns det alltid någon att vända sig till, oavsett vad det är för problem. För oss är det mycket viktigt att ha hög servicekänsla. Kunderna kan komma till mig för en helhetslösning. De behöver inte själva kontakta flera yrkesgrupper, utan jag fixar allt sådant åt dem.

Mats har varit ansluten till Offerta i princip sedan start, och berättar att han är väldigt nöjd.
– Eftersom vi jobbar med det mesta inom bygg är Offerta väldigt bra. Det finns väldigt många olika yrkesgrupper och därmed många uppdrag. Det finns alltid något som passar mig. Jag gillar variationen och att endast seriösa hantverkare kan ansluta sig, eftersom du behöver ha bra referenser och intyg för att visa att du är behörig. Själva hemsidan är också väldigt bra, det är enkelt att administrera de förfrågningar du får. Förutom hemsidan gillar jag Offertas app där du kan spara kontaktuppgifter direkt i telefonen, så att du inte missar när kunder kontaktar dig. Appen är lättöverskådlig, och enligt mig, perfekt.

Trots att Mats har använt Offerta i flera år har det aldrig varit några problem. Tidigare har han använt andra sajter, men dessa har varit struliga och haft otydliga upplägg.
– Hos Offerta är det också bra att bara seriösa kunder kontaktar dig. Istället för att 30 personer ringer dig på en dag kanske det är fyra, fem som hör av sig, vilket för mig är väldigt lagom. Jag tycker verkligen Offerta ligger i framkant inom sin bransch.


Skribent Andrea Mogren
”Det har ändrat oss och vårt liv, både privat och yrkesmässigt”
”Det har ändrat oss och vårt liv, både privat och yrkesmässigt”
Att bygga ett förtroende och ett namn inom branschen har alltid varit viktigt för företaget.
”Starta eget är det bästa jag har gjort!”
”Starta eget är det bästa jag har gjort!”
Att gå från anställd till egenföretagare var en chansning som har bjudit på både upp- ochnedgångar. Men Jimmy Ekenhall har aldrig ångrat sig.
”Vi blev utsedda till Offerta-ambassadörer!”
”Vi blev utsedda till Offerta-ambassadörer!”
Jag tycker det är bra att jag kan välja vilka uppdrag jag vill ha, berättar Niklas Björkholm, ägare till Totalhus i Sverige, som är verksamma i byggbranschen.