Kontrollerade företag

För att hjälpa dig som använder Offerta att hitta ett tryggt företag ställer vi krav på alla företag som vill ansluta sig till vår tjänst.

Vi kontrollerar att alla våra anslutna företag är godkänd för F-skatt, är momsregistrerade och skuldfria mot Kronofogden. Dessutom får vi löpande in nya omdömen och referenser på företagen som hjälper dig i din beslutsprocess.

Be alltid om referenser

Vi tar inget ansvar för överenskommelser gjorda mellan dig och det företag du väljer eller utförandet av arbetet. Därför rekommenderar vi dig alltid att be om referenser från tidigare uppdrag och gärna på liknande uppdrag vid större jobb.

Certifikat och behörighet

Alla företag har också möjligheten att komplettera sin företagsprofil med certifikat och behörigheter som krävs för vissa uppdrag. Kolla alltid upp om det behövs några särskilda certifikat för arbetet som ska utföras och kontrollera att företaget har dessa och de försäkringar som krävs.

Läs mer om olika certifikat och behörigheter

Lämna ditt omdöme och ta del av andras

Vi uppmanar även alla som fått hjälp via Offerta att lämna ett omdöme på företaget efter utfört arbete. Detta vägleder dig som användare nästa gång du ska välja företag och blir ytterligare en trygghet för dig. Dessutom är det mycket uppskattat av företagen.

Vi genomför kontrollen av företag i samarbete med Creditsafe Sverige AB.

Creditsafe