Bok och varm koffekapp samt filt ligger på ekparkett

Få offerter på golvläggning

Hitta bra golvläggare med toppbetyg från tidigare kunder. Jämför offerter och få rätt pris inför din golvläggning. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Bygg och renovering

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Tips inför din golvläggning

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

63884
Förmedlade uppdrag

inom bygg & renovering senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Golvläggning

Få hjälp med att hitta rätt golvläggare inför golvläggningen. Att lägga nytt golv i ett rum kan verkligen bidra med en ny känsla, men golvläggning kräver ofta specialiserad kunskap för att det ska bli rätt. På Offerta får du upp till 6 offerter från kvalificerade golvläggare som är redo att hjälpa dig med ditt nya golv. Kostnaden för att lägga golv beror på vilken typ av golv du väljer, hur stora ytor det rör sig om och om det finns gammalt golv som först ska brytas upp och forslas bort. Om du vill ha ett trägolv så finns det olika träslag som ek, ask, björk, valnöt och furu som alla åldras olika och kräver olika behandlingar. Du kan också välja ett parkettgolv eller ett laminatgolv som finns i olika utföranden och färger. Det finns också vinylgolv, linoleumgolv, stengolv, golvklinkers och betonggolv. För att enklast kunna jämföra är det bra om du specificerar vilken typ av golv du vill lägga, om det handlar om ett nybygge eller där befintliga golv ska tas bort. Ha också med hur stor yta golvet avser och om det finns speciella omständigheter att ta hänsyn till som tex golvvärme eller nivåskillnader. Jämför sen företag utifrån omdömen, pris, referenser och erfarenhet.