Platsbyggt kök i modern stil, finsnickerier med hemtrevliga detaljer

Offerter på finsnickeri & möbelsnickeri

Hitta bra snickare med toppbetyg. Jämför offerter och få rätt pris på finsnickeri, möbelsnickeri och platsbyggt. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Bygg och renovering

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Så fungerar rot-avdraget

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

63884
Förmedlade uppdrag

inom bygg & renovering senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Finsnickeri & möbelsnickeri

Få hjälp med att hitta rätt snickare för fin-och möbelsnickeri. Att bygga något från grunden och tänka ut smarta lösningar som är specialanpassade för ditt hem eller kontor är det möbelsnickare gör bäst. Få hjälp med platsbyggda möbler, en platsbyggd bokhylla, att bättra få finsnickrade detaljer eller möbelsnickeri. På Offerta får du offerter från upp till 6 kvalificerade finsnickare redo att hjälpa dig med ditt bygge. Ange vad du behöver hjälp med att bygga, tex om det handlar om en platsbyggd bokhylla eller platsbyggda garderober. Specificera vilket material som du tänkt ska användas, om det går att bygga in befintliga stommar från tex IKEA eller om allt ska byggas och ritas från grunden. Har du en ritning kan det ge snickaren en uppfattning om vad du vill åstadkomma. För att göra en så rättvis jämförelse som möjligt kan det vara bra att bifoga mått på det du vill ha byggt, om det ska ingå elinstallation för tex spottar och ifall målning av den färdiga produkten ska ingå i offerten. Sen är det bara att jämföra företag genom att titta på omdömen, pris, referenser, certifieringar och yrkeskunskap.