Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta professionella elektriker

Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.


 1. 1. Beskriv vad du
  behöver hjälp med
 2. 2. Ta emot och jämför
  upp till 6 offerter
 3. 3. Välj företag
  och få jobbet gjort

Vad behöver du hjälp med?

Elinstallation
(Ex. kvm, material, omfattning, typ av fastighet, ska något installeras, övriga önskemål)
Postnr. eller kommun
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Elinstallation

Att anlita en elektriker för allt annat än mycket grundläggande elarbeten är både en säkerhetsfråga och en självklarhet för de flesta. När det gäller fasta elinstallationer som till exempel golvvärmeinstallation, vissa byten av vägguttag, byte av strömbrytare till dimmer är det dessutom ett krav. Eftersom de enligt lag ska utföras av en behörig elektriker.

En bra tumregel är att alltid vända sig till ett proffs om man är det minsta osäker på om man har tillräcklig kunskap för att utföra elarbetet själv eller om det ens är tillåtet.

Offerta förenklar för dig som behöver hjälp av en behörig elinstallatör. Beskriv bara dina tjänstebehov i formuläret så får du offerter från elektriker nära dig som är intresserade av att genomföra ditt projekt. Enkelt, tryggt och helt kostnadsfritt!


 • Planera elinstallationen - ta hjälp av en elektriker
  De flesta arbeten där el är inblandat kräver en behörig elinstallatör. Både för att arbetet ska bli bra utfört och att elen i bostaden ska vara säker. För att få vägledning i ditt beslut har vi samlat lite tips och råd som kan hjälpa dig. Till att börja med är det viktigt att slå fast att du som bostadsägare, eller du som nyttjar en fastighet, är ansvarig för elen – allt från att installationen är korrekt till att de apparater du använder fungerar på rätt sätt. Det finns alltså inget utrymme fö
  Läs mer
 • Så fungerar rot-avdraget
 • Vad kostar det att anlita en elektriker?

Kontrollerade elektriker
2 700
Branscher
139
Offerter förmedlade
835 830

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Byte av el i hus i Lund

Mycket bra firma. Ett stort jobb som genomfördes helt enligt våra önskemål med hög kvalité på det utförda arbetet. Snabb och enkel kommunikation under projektets gång. Inga problem när det uppkom önskningar om ändringar från vår sida. Allt från offert till fakturor är bra specificerade. Kan varmt rekommenderas.
— Anna

Byta uttag i badrum i Nacka

Kom nästan exakt på avtalat klockslag. Analyserade problemet snabbt och bytte strömbrytare i badrummet och allt fungerade. Tog kanske 15 minuter och lämnade en mycket nöjd kund. Var väldigt trevlig och ingav trygghet och erfarenhet. Kan verkligen rekommenderas till andra kunder. Perfekt!
— Kjell

Installera dimmer & taklampa & flytta takuttag i Stockholm

Kanonbra verkligen! Snabbt och effektivt och riktigt bra resultat, utöver det var Mattz mycket trevlig. Rekommenderas verkligen!
— Jonas

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 2877 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag