Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta professionella elektriker

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Elinstallation

Att anlita en elektriker för allt annat än mycket grundläggande elarbeten är både en säkerhetsfråga och en självklarhet för de flesta. När det gäller fasta elinstallationer som till exempel golvvärmeinstallation, vissa byten av vägguttag, byte av strömbrytare till dimmer är det dessutom ett krav. Eftersom de enligt lag ska utföras av en behörig elektriker.

En bra tumregel är att alltid vända sig till ett proffs om man är det minsta osäker på om man har tillräcklig kunskap för att utföra elarbetet själv eller om det ens är tillåtet.

Offerta förenklar för dig som behöver hjälp av en behörig elinstallatör. Beskriv bara dina tjänstebehov i formuläret så får du offerter från elektriker nära dig som är intresserade av att genomföra ditt projekt. Enkelt, tryggt och helt kostnadsfritt!


  • Planera elinstallationen - ta hjälp av en elektriker
    De flesta arbeten där el är inblandat kräver en behörig elinstallatör. Både för att arbetet ska bli bra utfört och att elen i bostaden ska vara säker. För att få vägledning i ditt beslut har vi samlat lite tips och råd som kan hjälpa dig. Till att börja med är det viktigt att slå fast att du som bostadsägare, eller du som nyttjar en fastighet, är ansvarig för elen – allt från att installationen är korrekt till att de apparater du använder fungerar på rätt sätt. Det finns alltså inget utrymme fö
    Läs mer
  • Så fungerar rot-avdraget
  • Vad kostar det att anlita en elektriker?

Kontrollerade elföretag
3 000
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
987 239

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Byte av eluttag i Malmö

Trevligt & proffsigt från början till slut. Nya eluttag & spis fungerar och jag är mycket nöjd. Kommer absolut låta DD alarm ta hand om alla framtida elproblem. Rekommenderas!
— Mia

Dra el till diskmaskin i Hägersten, Stockholm

Mycket väl fungerande i alla led. Eljobbet blev snabbt och tillförlitligt utfört. Jag önskade mig ett certifikat på installationen och fick den.
— Anette

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3558 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag