Du använder en webbläsare som inte stöds av Offerta och därför fungerar inte alla funktioner som de skall. Uppgradera din webbläsare för att kunna använda Offertas alla funktioner.

Hitta professionella elektriker

Offerta hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening.

Elinstallation

Att anlita en elektriker för allt annat än mycket grundläggande elarbeten är både en säkerhetsfråga och en självklarhet för de flesta. När det gäller fasta elinstallationer som till exempel golvvärmeinstallation, vissa byten av vägguttag, byte av strömbrytare till dimmer är det dessutom ett krav. Eftersom de enligt lag ska utföras av en behörig elektriker.

En bra tumregel är att alltid vända sig till ett proffs om man är det minsta osäker på om man har tillräcklig kunskap för att utföra elarbetet själv eller om det ens är tillåtet.

Offerta förenklar för dig som behöver hjälp av en behörig elinstallatör. Beskriv bara dina tjänstebehov i formuläret så får du offerter från elektriker nära dig som är intresserade av att genomföra ditt projekt. Enkelt, tryggt och helt kostnadsfritt!


  • Planera elinstallationen - ta hjälp av en elektriker
    De flesta arbeten där el är inblandat kräver en behörig elinstallatör. Både för att arbetet ska bli bra utfört och att elen i bostaden ska vara säker. För att få vägledning i ditt beslut har vi samlat lite tips och råd som kan hjälpa dig. Till att börja med är det viktigt att slå fast att du som bostadsägare, eller du som nyttjar en fastighet, är ansvarig för elen – allt från att installationen är korrekt till att de apparater du använder fungerar på rätt sätt. Det finns alltså inget utrymme fö
    Läs mer
  • Så fungerar rot-avdraget
  • Vad kostar det att anlita en elektriker?

Kontrollerade företag
2 900
list Branscher
139
speechbubble Offerter förmedlade
952 327

Populära förfrågningar just nu

Sök bland förfrågningar

Senaste omdömen

Elinstallationer i lägenhet i Stockholm

Kan varmt rekommendera Stefan på Stelit. Väl utfört jobb och snabbt gick det oxå. Från det att jag kontaktade Stefan så hade jag fått hjälp med det jag ville inom en veckas tid. Inga långa väntetider..
— Jenny

Elinstallation vid renovering av kök i Sollentuna

Mycket nöjd med installation i mitt kök av uttag, strömbrytare och spotlights. Djurstedts El håller tiden och offert samt är mycket flexibla i övrigt. / John Elliot
— John

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 2507 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största tjänsteförmedling på nätet!

Anslut ditt företag