20talshus i med målad fasad i pastell med spöjs och träfasad i gult

Offerter på fasadrenovering i Enköping

Hitta bra företag i Enköping med toppbetyg från tidigare kunder. Jämför offerter och få rätt pris när du ska renovera fasaden. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Bygg och renovering

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Tänk på detta inför fasadrenoveringen

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

63884
Förmedlade uppdrag

inom bygg & renovering senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Fasadrenovering

Få hjälp med att hitta rätt hantverkare för din fasadrenovering. Fasaden på ett hus kan ha många olika utseenden. Beroende på vilken fasad ditt hus har kan du behöva utföra olika typer av fasadrenoveringar. Det kan handla om fasadmurning, putsning av fasaden, tilläggsisolering, byte av fasadens panel eller uppfräschning av färgen. På Offerta får du upp till 6 offerter från kvalificerade företag som är specialiserade på husfasader och kan flera olika moment inom fasadarbete. Du kan också få hjälp med en åtgärdsanalys för att se över det totala behovet för just ditt hus. För att kunna göra en bra jämförelse är det bra om du beskriver utförligt vilken typ av fasad du har, vad för typ av åtgärder du önskar ska utföras, hur omfattande det är och om det finns en tidsplan att förhålla sig till. Det är också bra att beskriva om det finns några regler som styr utseendet på fasaden och hur stort hus ni har. Det gör det enklare för byggföretagen att lämna ett korrekt kostnadsförslag. Jämför sedan offerter från företagen genom att titta på omdömen, pris, referenser, certifieringar och försäkringar.