Härliga mönstrade tapeter i ett barnrum fullt med liv

Målning & tapetsering i Ängelholm

Hitta bra målare med toppbetyg i Ängelholm. Jämför offerter och få rätt pris när du ska måla om eller tapetsera. Helt gratis och utan att binda dig!
Jämför företag

Få kontakt med upp till 6 företag nära dig. Gratis och utan att binda dig!

Gör ett tryggt val

Se om andra kunder gett ris eller ros. Av 48000+ omdömen har 94% satt toppbetyg.

Enkelt att välja rätt

Se om företagen har rätt kompetens - behörigheter & referenser, allt på ett ställe!

Snittbetyg inom Bygg och renovering

4.7 av 5 stjärnor

Lägg ut ditt uppdrag

Berätta vad du vill ha hjälp med så skickar vi vidare ditt uppdrag till rätt proffs i rätt bransch.

Företag hör av sig

Ditt uppdrag publiceras och du får svar från upp till 6 företag. Helt gratis och utan att binda dig.

Få jobbet gjort
Jämför & välj ett företag som passar dig. När jobbet är klart, hjälp andra genom att lämna ett omdöme.

Tänk på detta när du anlitar en målare

Läs hela artikeln

Vanliga frågor och svar

Kostar det något att lägga ut ett uppdrag?

Nej, det är alltid helt gratis för dig att lägga ut ett uppdrag och använda Offerta.

Hur snabbt kan jag få hjälp?

Vi går igenom alla uppdrag innan de publiceras, om allt ser bra ut publicerar vi oftast samma dag (ej helger). Hur fort du får svar av intresserade företag beror på vilket typ av uppdrag du lägger ut och var i landet du bor.

Vad ska jag tänka på när jag lägger ut mitt uppdrag?

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och utförligare offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Måste jag anlita något av företagen som kontaktar mig?

Du förbinder dig aldrig till att välja något av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat. Det gör du enkelt via ditt inlogg!

Hur hanteras mina kontaktuppgifter och hur blir jag kontaktad?

Dina uppgifter syns bara för de företag som besvarar ditt uppdrag (max 6 st) och publiceras aldrig offentligt. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offerta-konto som automatiskt skapas när du lägger ut ett uppdrag. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas i vår integritetspolicy.

63884
Förmedlade uppdrag

inom bygg & renovering senaste året.

Andras projekt från Instagram @offerta.se

Målning och tapeter

Vill du ha hjälp med att måla eller tapetsera om hemma? Att renovera ytskikten är ett enkelt sätt att förnya hemma. Oavsett om du väljer att måla om eller tapetsera så har du möjligt att förändra en känsla i ett helt rum. Målare har stor kunskap kring hur du ska förhålla dig till olika ytskikt och vet hur man gör ett gediget grundarbete, något som är svårt att få bra på egen hand. På Offerta får du upp till 6 offerter från duktiga målerifirmor, enkelt, tryggt och gratis. För att kunna göra en bra jämförelse är det bra om du beskriver var du vill måla om, ifall det handlar om väggar, tak, lister eller snickerier. Det är också bra att specificera hur stor ytan är som ska målas eller tapetseras och om det finns gamla tapeter. Då kan det vara aktuellt med renoveringstapet eller bredspackling innan själva måleriarbetet kan komma ingång. Det går också att få hjälp med att måla platsbyggda garderober och bokhyllor. Jämför sedan företagen utifrån omdömen, pris, referenser och yrkeskunnande.