Tips & guider

Kliv ur ekorrhjulet

2023-05-30

En hamster har klivit ur sitt hamsterhjul

Måndag morgon, iväg på jobb. Upp tidigt, sitta i bilkö, kunden ringer och gnäller. Framme. Samma jobb som vanligt. Tisdag morgon, samma sak. Är du trött på ekorrhjulet? Drömmer du om mer semester? Vore det roligare om du fick jobba med din dröm och om DU fick välja vilka uppdrag du skulle ta? Då är det dags för dig att ansluta dig till en digital marknadsplats.

Hur ska du gå tillväga för att kliva ut ekorrhjulet?

Ta tag i din dröm

Var inte rädd för att drömma och gå efter det du vill göra. Drömmer du om att bli egenföretagare? Spännande! Många har väldigt svårt för att ta steget och faktiskt kliva ur ekorrhjulet. Ett tips är att omvandla dina drömmar till mål. Sätt sedan en deadline och bryt ner ditt mål i delmål. Då blir det lättare att arbeta för att uppnå dem.

Lyssna inte för mycket på andra

Det kan vara skrämmande att kliva ur ekorrhjulet och gå efter något annorlunda. Förutom att vara rädd för hur det ska gå så är många också väldigt rädda för vad andra ska tycka och tänka. Vi vill inte bli utfrysta. Men fråga dig själv detta - vill du leva ditt liv för att göra andra nöjda eller vill du göra dig själv nöjd?

Ta kommandot över din tid

Våra anslutna företagare är nöjda av flera anledningar, men den främsta är att de har möjligheten att styra över sin vardag själva. Med hjälp av en skräddarsydd bevakningsprofil kan de välja själva var de vill arbeta rent geografiskt vilket minimerar restiden med i genomsnitt 11 dagar per år.

Ta inspiration från andra

Titta på andra som har bestämt sig för att säga nej till ekorrhjulet och valt att gå efter en likadan dröm som du har. Hur tog de sig dit? Detta kan ge dig bra tips och råd. Är din dröm att starta eget tjänsteföretag så har vi också några tips som du kan ta del av.

Säg nej till stressen

Som egenföretagare är det viktigt att få in jobb och denna stress leder ofta till att man får svårt att säga nej till jobb som kommer in. Denna stress slipper företagare hos Offerta just eftersom de kan välja själva när de vill jobba. Kunderna finns hos oss och företagen väljer när det finns tid att besvara.Offertas system fungerar eftersom vi ställer krav på våra anslutna företag och kontrollerar alla förfrågningar som kommer in. Detta leder till att vi har skapat en marknadsplats med duktiga företagare och riktiga kunder som är redo att hitta rätt proffs för sitt jobb.

Vill du veta om du passar in hos oss? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.