Tips & guider

Tjäna mer pengar med rätt flyttuppdrag

2023-09-14

Transport- och flyttproffs kollar av checklista utanför flyttbil

Arbetet som flyttare är ett av de tuffaste jobben som finns. Det är otroligt påfrestande både psykiskt och fysiskt, men bemästrar man det finns det få utmaningar man inte klarar av.

Efterfrågan på flyttjänster är både en levande och stadigt uppåtgående marknad. Det är inte längre skamfyllt att be om hjälp och de flesta orkar inte ens med det tunga arbetet det innebär att flytta själva. Därför söker sig folk till vår marknadsplats.

Så tjänar du mer pengar på flyttuppdragen

Då flyttarbetet är tungt redan från början är det viktigt att inte göra det svårare än vad det redan är. 17 timmars långa arbetspass och ostrukturerade kunder är en alltför träffande verklighetsbeskrivning för en flyttfirma. Att få in riktiga uppdrag från glada och tacksamma personer som dessutom finns i ens närområde är ovärderligt. Inte bara blir dagarna bekvämare, plånboken växer också då färre timmar faller bort varje vecka i restid.

Så mycket förlorar du på att inte arbeta lokalt

Kanske upplevs inte fyra eller fem timmars extra restid i veckan som en stor belastning, men fem timmar varje vecka i ett år blir 260 timmar per år. Det motsvarar nästan 11 hela dagar. Någon som är sugen på att ta med familjen på semester de dagarna istället?

Rätt flyttuppdrag innebär alltså både mer pengar i plånboken och en jämnare arbetssäsong.

Har bestämt dig för att sluta slösa bort din dyrbara tid? Skicka in en intresseanmälan till oss på Offerta så ringer vi dig för att berätta mer.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.