Tips & guider

Din investering – detta får du med Offerta

2023-05-30

Närbild på hand som håller i glasstrutar

Har du bestämt dig för att ta kontroll över ditt företagande och blir framgångsrik? Bra! Då kan vi berätta hur våra företag blir framgångsrika tillsammans med oss. Kanske har vi en lösning som skulle fungera för dig och ditt företag.

Så fungerar Offerta

När man ansluter sig till Offerta får man ta del av de äkta och kontrollerade förfrågningar som kommer in till oss. Varje år vänder sig 80 000 personer till vår marknadsplats för att hitta rätt företag. Här nedan beskriver vi hur processen går till.

Bevakningsprofil

Du får en egen bevakningsprofil och via den bestämmer du själv vilken bransch, region och storlek på uppdragen du vill ha. I och med det blir du endast notifierad om de uppdrag som är relevanta för dig och sparar på så sätt mycket tid.

Du har dock alltid tillgång till alla förfrågningar som publiceras på Offerta och kan välja att besvara vilka du vill, även om de inte ingår i din bevakning.

Uppdragen skickas till din e-postadress och med Offertas app kan du även bevaka förfrågningar direkt i mobilen.

Varje förfrågan kan besvaras av maximalt sex företag så du konkurrerar aldrig med fler än fem andra företag. I snitt besvarar 2-3 företag varje förfrågan, beroende på säsong.

Success Managers

När du anslutit dig till oss får du en fantastisk start tillsammans med vårt framgångsteam på Offerta - helt dedikerade till din framgång. De kommer stötta, hjälpa och lära dig att vinna era uppdrag snabbare och på ett mer effektivt sätt.

Så tycker kunderna om våra Success Managers:

-Igår skrev jag ett avtal med första kunden som jag har fått via offerta :-) Jag är väldigt glad att jag redan har fått valuta för pengar och samtidigt dragit in mer jobb till firman. Dessutom med tanke på att jag endast har hunnit skickat tre offerter.
Patrik Norberg, PN Entreprenad AB

-Mötet med Malin har hjälpt mig något enormt att nå ut till kunderna och få fler jobb via Offerta. En väldigt serviceinriktad tjej som verkligen bryr sig om min framgång, härligt när man får samtal ibland bara för att stämma av eller gratulera till en första vunnen kund. Stort stort tack för din hjälp!
Joanna Wrzesinska, Sthlm Marmor AB

Företagsprofil

På vår sida kommer du få en företagsprofil där ni presenterar ert företag, aktivt samlar in omdömen och visar referensjobb. På så sätt får kunden en bra bild av er tidigt i processen.

Våra kundundersökningar visar att det kunderna värdesätter mest hos företagen är att de kan visa på goda referenser och omdömen. Långt ner i prioritet kommer lågt pris. Majoriteten av kunderna söker alltså efter trygghet och kvalitet.

Se därför till att ha en välfylld profil med en bra beskrivning om ditt företag, din logga, kvalitetsstämplar och kundreferenser. Be även dina kunder att lämna ett omdöme på ditt företag efter utfört arbete. Våra Success Managers kommer vägleda dig och hjälpa dig att uppnå detta.

Din investering

Vad din investering blir baseras på vilken bransch du vill bevaka, i vilken region du vill arbeta och vilken storlek på uppdragen du önskar utföra samt hur mycket jobb ditt företag önskar. Därför vore det orättvist om vi tvingade in våra kunder i fasta prispaket. Vi skräddarsyr istället en lösning som passar er.

Prisgaranti

Vi vet att vår tjänst fungerar. Därför garanterar vi dig nya kunder värda din investering och annars får du pengarna tillbaka.

Frågor?

Vill du veta mer om vår tjänst eller veta vad din investering skulle bli är du varmt välkommen att höra av dig till våra rådgivare. Skriv in dina uppgifter här så kontaktar de dig inom kort.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.