Tips & guider

Varför ska ditt företag välja Offerta?

2023-09-14

En person sträcker ut sin hand och hjälper en annan person

I dagens snabba digitala utvecklingstempo är det nästan oundvikligt att inte använda sig av en tjänst som främjar det egna företagandet. Inte för att man måste utan för att det är klokt. Just Offerta föddes med en tanke att förenkla köpprocessen för såväl konsumenter som företag. Idag är det viktigare än någonsin att ha en transparent och professionell digital persona där kunder enkelt hittar till företagen och på ett snabbt och välinformerat sätt kan fatta ett beslut.

Företag kommer till Offerta av olika anledningar, men ofta handlar det om man vill öka lönsamheten på sina uppdrag, växa som företag eller slippa långa resor till sina projekt.

Offerta får i snitt 4.5/5 stjärnor i betyg av sina anslutna företag.

Gör det du är bra på så sköter vi resten

I vilken professionell organisation som helst finns det en grundregel, rätt person på rätt position. Det finns ingen tid att slösa på det man inte tycker är kul eller känner sig bekväm med. Marknadsföring faller ofta in under den kategorin. När det inte räcker med ett befintligt kontaktnät är det både enklare och svårare än någonsin att göra reklam för sig själva idag. Enligt våra företag är det en enorm lättnad att de slipper jaga sina kunder själva, men ändå kunna marknadsföra sig på ett modernt och effektivt sätt via oss.

Enligt Tjänstebarometern 2017 tycker dagens tjänsteköpare att det absolut viktigaste som finns när de ska välja rätt tjänsteföretag för sina projekt är goda referenser och omdömen. Priset, det kvalar in på åttonde och sista plats. Hos oss får alla företag visa upp sina omdömen och kvalitetsstämplar.

Skicka in en intresseanmälan och lägg dig ett steg före dina konkurrenter redan idag!

Tjänstebarometern 2017 genomfördes i januari 2017 av SIFO på uppdrag av marknadsplatsen Offerta.se och innefattar svar från 1000 respondenter från 18 år och uppåt med ett representativt urval från hela Sverige. Undersökningen har tagits fram i syfte att ta reda på svenskars attityder och beteenden kring tjänsteköp.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.