Tips & guider

Bli framgångsrik med hjälp av Offertas Success Managers

2023-05-30

Närbild på headset som ligger på en laptop

Om ditt företag är anslutet till Offerta har du förmodligen redan hört uttrycket Success Manager, men vad du som företagare kanske inte vet är exakt vad en Success Manager på Offerta gör och varför denna person borde bli en av dina bästa vänner.

Våra Success Managers hjälper framför allt nya men även befintliga kunder hos Offerta att komma igång och bli framgångsrika genom våra produkter och tjänster. Som kund hos Offerta får du därför alltid en Success Manager tilldelad dig som kommer utbilda och navigera dig i ditt kundkonto. De hjälper dig även att bygga upp din profil på bästa möjliga sätt, allt för att öka dina chanser att vinna kunder och tjäna in din investering i Offerta så snabbt som möjligt. Deras fokus ligger i att du ska få ut så mycket som möjligt av Offerta och se till att du blir framgångsrik med oss och vår produkt.

Din Success Manager kommer att följa med dig i början av din tid som kund hos Offerta. De bokar in möten och avstämningar med dig och ser till att du använder verktygen som du har till hands via Offerta. De ser även till att du får svar på dina frågor och analyserar din process med Offerta för att se till att du använder tjänsten på bästa sätt.

En sak som alla våra framgångsrika företag har gemensamt är att de tagit åt sig av de tips och råd som de har fått av våra Success Managers längs vägen. De vet hur Offerta fungerar och vet därför hur du som företagare kan maximera dina chanser att bli framgångsrik med oss. De vägleder och utbildar dig, och hjälper dig med dina kunder när du behöver det.

Har du några frågor eller behöver hjälp, tveka då aldrig att vända dig till din Success Manager på Offerta. Vi finns här för dig och kan hjälpa till att optimera Offertas tjänst på bästa sätt för dig.

Om ditt tjänsteföretag inte redan är anslutet hos oss men du är nyfiken på att veta mer om Offerta och vår tjänst - skicka in en intresseanmälan så kommer vi höra av oss till dig inom kort.

Några exempel på vad din Success Manager kan hjälpa dig med:

illustration-list-check

De hjälper dig med det du behöver för att komma igång med Offertas tjänst och hitta kunder, genom att utbilda dig i hur du använder Offertas verktyg på bästa sätt, både på datorn och via Offertas app.

illustration-list-check

De hjälper dig att bygga din företagsprofil, som är ditt ansikte utåt mot kunden. En bra företagsprofil hjälper dig att vinna kunder och bör inkludera en presentation av företaget, omdömen, referensjobb och vilka kvalitetsstämplar som företaget har.

illustration-list-check

De ser till att din företagsprofil är rätt optimerad för att du ska kunna få rätt sorts förfrågningar skickade till dig, när det kommer till både typer av uppdrag och områden.

illustration-list-check

Om du saknar hemsida och logga för ditt företag så hjälper de dig att sätta upp en enkel version, för att du ska komma igång med din digitala närvaro.

illustration-list-check

För att vinna kunder måste du som företagare besvara de förfrågningar som kommer in via Offerta och våra Success Managers visar hur du gör detta på bästa sätt, för att kunna vinna de uppdrag du vill ha.

illustration-list-check

De kan ta fram en snygg och ordentligt utformad offertmall som du kan använda dig utav då du ska besvara förfrågningar från potentiella kunder. Offertas tjänst bygger på att kunderna som lämnar förfrågningar ska få offerter från våra anslutna tjänsteföretag, så därför är det väldigt viktigt att du kan leverera en bra offert.

Därför ska du välja Offerta
Få fler kunder
Ta del av uppdrag i din bransch och region via vår app. Välj själv vilka förfrågningar du vill besvara och när.
Kvalitetssäkrat
Vi kontrollerar alla förfrågningar och alla företag som vill ansluta sig till oss. Tryggt för både dig och dina kunder!
Service i världsklass
För att säkra att du får ut maximalt av vår tjänst får du en egen personlig coach som guidar och hjälper dig.